Cristian Tudor Popescu, atac frontal la redactorul șef Digi 24, Cosmin Prelipceanu după emisiunea cu Gabriela Firea! „Principala ocupație a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
30/10/2019, 12:06
Cristian Tudor Popescu, atac frontal la redactorul șef Digi 24, Cosmin Prelipceanu după emisiunea cu Gabriela Firea! „Principala ocupație a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator”GALERIE FOTO
Cristian Tudor Popescu este nemulțumit de prestația lui Cosmin Prelipceanu. Sursa foto - facebook

Cristian Tudor Popescu, atac frontal la redactorul șef Digi 24,  Cosmin Prelipceanu după emisiunea cu Gabriela Firea! Jurnalistul a rămas stupefiat de faptul că moderatorul emisiunii a preferat de multe ori să dea din cap, să o aprobe pe primarul general al capitalei și chiar să îi ridice anumite mingi la fileu. „Tăcerea mieilor. Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției dlui Mihai Șora-emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu mă mai vedeți prin studio.

Cristian Tudor Popescu, atac frontal la redactorul șef Digi 24, Cosmin Prelipceanu după emisiunea cu Gabriela Firea!

Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, „Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, împotriva celor două doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care și l-a asumat și l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia să-i fie citit în față, tare și cu dicție, năpârcii Firea – eu asta aș fi făcut, nu să-l ascund „pudic” într-un unghi de ecran aproape ilizibil.

„Principala ocupație a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator”

Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook, stimați telespectatori Digi24”, a scris Cristian Tudor Popescu pe o rețea de socializare. „De ce ați share-uit postarea Danei Budeanu?” a fost întrebată Gabriela Firea, la Digi24. „Este interzis like-ul sau share-ul pe Facebook?” a replicat Gabriela Firea.

„O postare share-uită miercurea trecută, care nu a supărat pe nimeni, și brusc aseară, în timpul evenimentului No Drugs, No Problems, s-a indignat lumea ca la un semn. După șase zile, repet, după șase zile! Deci mie asta îmi dă foarte mult de gândit și de bănuit că a fost o comandă în ceea ce mă privește”, a continuat Gabriela Firea, în timp ce moderatorul emisiunii tăcea

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×