CTP, dezlănţuit la TV! Jurnalistul a înjurat în direct la Digi 24 – VIDEO

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 22:31
CTP, dezlănţuit la TV! Jurnalistul a înjurat în direct la Digi 24 – VIDEO
CTP, dezlănţuit la TV! Jurnalistul a înjurat în direct la Digi 24 - VIDEO

Cristian Tudor Popescu a avut o reacţie foarte dură la Digi 24 faţă de filmul cu intervenţia ISU de la Colectiv. Realizatorul TV i-a pus la zid pe ofiţerii care au fost prezenţi la eveniment şi a repetat înjurătura spusă de Orlando Şchiopu, când şi-a pierdut cumpătul văzând numărul mare de decedaţi şi haosul din zonă.

CTP, la Digi 24: „A spus „Lasă-i în p**a mea!”

Mint ca niște porci. De pildă individul ăsta din dreapta, Orlando Șchiopu, a mințit în direct. Adineaori l-am văzut spunând că „eu nu am spus decât «Lasă-i!»”. Spun eu înjurătura, pentru că dumneavoastră blocați cuvântul acolo. Nu-l blocăm, este o insultă…” a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24, în emisiunea Jurnal de seară, prezentată de Cosmin Prelipceanu.

„Dacă nemernicul ăsta a putut să spună ce a spus acolo, expressis verbis, atunci trebuie să spunem și noi aici ce a putut să spună ăla acolo. A spus „Lasă-i în p*** mea!”, asta a spus. Și acum o oră l-am văzut spunând „domne, n-am spus decât «Lasă-i!»”. Deci are această nerușinare care mă stupefiază… Ne minte de la mână pân-la gură. De azi de când am văzut filmul și până acum. Crezând că ce? Că suntem surzi, tâmpiți? N-am auzit ce a zis acolo?”, a completat gazetarul.

Vezi VIDEO AICI!

Cristian Tudor Popescu avusese o intervenţie anterioară la Digi 24 în care îi criticase pe Raed Arafat şi pe fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu. Despre cel din urmă, CTP a spus că este un criminal.

„Păi cum să vină când e un criminal? Este un criminal dovedit! Nu a venit pentru că e un criminal care trebuia reținut. A omorât oameni prin declarațiile sale în care spunea că totul este bine în țară. Prin declarațiile sale a omorât oameni. Va fi adus cu mandat, cel mai probabil. După audieri, prin declarațiile martorilor, ar trebui să fie arestat”, a mărturisit gazetarul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×