CTP, dezlănţuit la TV! Jurnalistul a înjurat în direct la Digi 24 – VIDEO

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 22:31
CTP, dezlănţuit la TV! Jurnalistul a înjurat în direct la Digi 24 – VIDEO
CTP, dezlănţuit la TV! Jurnalistul a înjurat în direct la Digi 24 - VIDEO

Cristian Tudor Popescu a avut o reacţie foarte dură la Digi 24 faţă de filmul cu intervenţia ISU de la Colectiv. Realizatorul TV i-a pus la zid pe ofiţerii care au fost prezenţi la eveniment şi a repetat înjurătura spusă de Orlando Şchiopu, când şi-a pierdut cumpătul văzând numărul mare de decedaţi şi haosul din zonă.

CTP, la Digi 24: „A spus „Lasă-i în p**a mea!”

Mint ca niște porci. De pildă individul ăsta din dreapta, Orlando Șchiopu, a mințit în direct. Adineaori l-am văzut spunând că „eu nu am spus decât «Lasă-i!»”. Spun eu înjurătura, pentru că dumneavoastră blocați cuvântul acolo. Nu-l blocăm, este o insultă…” a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24, în emisiunea Jurnal de seară, prezentată de Cosmin Prelipceanu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Dacă nemernicul ăsta a putut să spună ce a spus acolo, expressis verbis, atunci trebuie să spunem și noi aici ce a putut să spună ăla acolo. A spus „Lasă-i în p*** mea!”, asta a spus. Și acum o oră l-am văzut spunând „domne, n-am spus decât «Lasă-i!»”. Deci are această nerușinare care mă stupefiază… Ne minte de la mână pân-la gură. De azi de când am văzut filmul și până acum. Crezând că ce? Că suntem surzi, tâmpiți? N-am auzit ce a zis acolo?”, a completat gazetarul.

Vezi VIDEO AICI!

Cristian Tudor Popescu avusese o intervenţie anterioară la Digi 24 în care îi criticase pe Raed Arafat şi pe fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu. Despre cel din urmă, CTP a spus că este un criminal.

„Păi cum să vină când e un criminal? Este un criminal dovedit! Nu a venit pentru că e un criminal care trebuia reținut. A omorât oameni prin declarațiile sale în care spunea că totul este bine în țară. Prin declarațiile sale a omorât oameni. Va fi adus cu mandat, cel mai probabil. După audieri, prin declarațiile martorilor, ar trebui să fie arestat”, a mărturisit gazetarul.

Închide ×