CTP cere capul lui Raed Arafat după difuzarea imaginilor intervenției de la Colectiv: „Se învârt ca niște găini cu capul tăiat”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 12:22
CTP cere capul lui Raed Arafat după difuzarea imaginilor intervenției de la Colectiv: „Se învârt ca niște găini cu capul tăiat”
CTP a criticat dur intervenția celor aflați în subordinea lui Raed Arafat. Sursa foto: Youtube/ digi24.ro. Colaj: Fanatik

CTP cere capul lui Raed Arafat în urma difuzării imaginilor intervenției de la Colectiv. Jurnalistul susține că imaginile nu sunt făcute de vreun amator, ci sunt unele oficiale, conform procedurii și au fost ținute la secret în tot acest timp. Popescu susține că un român ar avea șanse de supraviețuire mai mari într-un mediu sălbatic decât într-o situație cum a fost cea din clubul Colectiv.

CTP, atac dur după imaginile de la Colectiv

Cristian Tudor Popescu a reamintit ceea ce Arafat declara în seara zilei de 30 octombrie și imediat după aceea, și anume că operațiunea a fost una de succes. Imaginile difuzate azi arată cu totul altceva atât în opinia gazetarului cât și în opinia tuturor celor care au văzut videoclipul de aproape 21 de minute.

„Arafat a fost preocupat să ne spună că intervenția de salvare a decurs impecabil și că infecții nosocomiale sunt și în Occident. El încerca să ascundă de atunci ce s-a întâmplat. Mi se pare logic pe cale de consecință să ascundă filmele acestea. E o imagine zguduitoare a unei Românii lipsite de apărare. Un simplu cetățean simte că are mai multe șanse de supraviețuire dacă e aruncat gol în jungla amazoniană decât dacă e într-o situație periculoasă în România. un pompier deschide un oblon al mașinii de pompieri și îl închide”, a declarat CTP la Digi 24.

ctp colectiv
Imaginile au fost difuzate azi, la patru ani de la tragedia din Colectiv. Sursa foto: Youtube

„Toți în uniformă par niște impostori travestiți”

„Ce căuta nu se afla acolo. Diverși inși în uniformă care arată drumul cu mișcări de braț ca Kim Ir Sen. Unul dă mâna cu un șef de pompieri printre morți. M-au zguduit paleții de lemn pe care au fost cărați răniții. E posibil ca unul din ei să omoare dacă victima are o rană gravă. Toți în uniformă par niște impostori travestiți. Se învârt ca niște găini cu capul tăiat”, a mai spus jurnalistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×