Radu Băbuș, al doilea om din PSD în Camera Deputaților, avere impresionantă! Penthouse la mare, apartament, BMW, 15 ha teren, 2,3 mil lei, aur

Alex Năstase   
în Stiri mondene
26/11/2019, 15:41
Radu Băbuș, al doilea om din PSD în Camera Deputaților, avere impresionantă! Penthouse la mare, apartament, BMW, 15 ha teren, 2,3 mil lei, aur GALERIE FOTO
Averea lui Radu Băbuș este una cu adevărat impresionantă. Sursa foto - facebook

Radu Băbuș, al doilea om din PSD în Camera Deputaților are o avere impresionantă! Jurnaliștii de la Newsweek scriu că politicianul a reușit să agonisească din salariu bani cât alții în două vieți. În medie lunară, salariul de parlamentar este de doar 10.000 de lei. Cu toate acestea, Băbuș, în vârstă de 41 de ani, finul lui Nicușor Constantinescu pare că a găsit rețeta fericirii. Acesta este domiciliat în Constanța și are trei terenuri.

Radu Băbuș, al doilea om din PSD în Camera Deputaților, avere impresionantă!

Unul dintre ele este intravilan și e în județul Tulcea, fiind cotat la 1.100 mp, în timp ce alte două dunt agricole și se află în județul Constanța, de 15 hectare cumulat (unul de 6, cumpărat, și altul de 9, primit donație). Tot ca donație a intrat în proprietatea lui și apartamentul de 160 de metri pătrați. Conform declarației de avere nu i s-a dat și numele celui care i-a oferit un asemenea apartament politicianului.

La o asemenea casă, evident, mergea și o mașină pe măsură. Autoturismul deținut de deputat, un BMW 730, a fost cumpărat. Nu se termină aici – dacă discutăm despre bijuterii, Băbuș a adunat bunuri de 30.000 de euro. Interesant este că al doilea om din Partidul Social Democrat menționează în declarație „medalii și decorații” de aproximativ 5.000 de euro, fără să aducă și alte precizări subiectului.

Penthouse la mare, apartament, BMW, 15 ha teren, 2,3 mil lei, aur

Un alt detaliu misterios pe care l-a scos în evidență sursa citată, Băbuș nu a publicat numele persoanei căruia i-a vândut un apartament, în 2018, cu peste 312.000 de lei. Dacă vorbim strict de bani, atunci viceliderul PSD de la Camera Deputaților are într-o bancă, nu mai puțin de 1,4 milioane de lei. Culmea, conform declarației, Băbuș a dat și trei împrumuturi, în valoare totală de aproape 900.000 de lei.

Două dintre ele au mers către firmele lui (Edilservis SRL și Bora Two SRL – este de menționat că cifra anuală de afaceri a fiecărei firme este între 50.000 și 80.000 de lei, deci e neclar de ce a fost nevoie de împrumuturi de sute de mii de lei), în timp ce un al treilea împrumut nu se știe cui i-a fost acordat, beneficiarul fiind trecut la anonimi.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×