Puțini știau asta. Cine este sora secretă a lui Cristi Borcea. Trăiește de mai mulți ani în Germania

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/10/2019, 21:53
Puțini știau asta. Cine este sora secretă a lui Cristi Borcea. Trăiește de mai mulți ani în Germania
Cristi Borcea are o soră secretă, care trăiește în Germania. Sursa foto: digisport.ro

Încarcerat în Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de cinci ani, dictată în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri din Mamaia și Constanța, Cristi Borcea s-a aflat în permanență în lumina reflectoarelor. Nu același lucru putem spune, însă, despre familia din care provine cunoscutul om de afaceri. Spre exemplu, în spațiul public au circulat de-a lungul timpului foarte puține informații despre sora fostului acționar majoritar al clubului de fotbal Dinamo București, aceasta preferând să stea departe de ochii curioșilor.

Cine este sora secretă a lui Cristi Borcea

Ștefania, sora sa mai mică, trăiește de ani buni în Germania, într-un orășel din nord-vestul țării, unde și-a întemeiat o familie cu un cetățean străin, cei doi având împreună o fată. La cei 43 de ani ai săi, femeia duce, însă, dorul meleagurilor părintești, pe care le vizitează destul de rar, după cum mărturisește tatăl lui Cristi Borcea.

La 24 de ani, am avut primul copil, pe Cristi, apoi pe Violeta, și pe Ștefania. Copiii mei sunt făcuți toți din 3 în 3 ani. Am mai avut un băiat, dar s-a prăpădit, Dumnezeu să-l ierte. Era cel mai frumos. Am în total 10 nepoți. 7 copii de la Cristi, două fete de la Violeta și o fată de la Ștefania care trăiește în Germania”, a declarat Stere Borcea.

Ștefania, sora mai mică a lui Cristi Borcea. Sursa foto: wowbiz.ro
Ștefania, sora mai mică a lui Cristi Borcea. Sursa foto: wowbiz.ro

Cristi Borcea va fi eliberat din închisoare

În altă ordine de idei, Cristi Borcea a primit recent o veste cât se poate de bună. Fostul patron al clubului Dinamo București va fi în scurt timp eliberat din închisoare, ca urmare a deciziei Judecătoriei Sectorului 4. Printre motivele care i-au determinat pe magistrați să dea această sentinţă se numără „stăruinţa lui Borcea în muncă„, „recompensarea de 41 de ori a comportamentului de care a dat dovadă” şi „finalizarea programului de educaţie prin sport„.

Analizând prevederile legale în vigoare în materia liberării condiţionate, instanţa retine că, potrivit art. 59 din Codul penal din 1969, poate fi liberat condiţionat condamnatul care a executat fracţiunea de pedeapsa prevăzută în mod obligatoriu de lege, este disciplinat, stăruitor în muncă şi dă dovezi temeinice de îndreptare, ţinându-se seama şi de antecedentele sale penale”, se arată, printre altele, în motivarea judecătorilor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×