Prima imagine cu gemenele lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a postat fotografia cu cele două fetițe

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
09/09/2019, 10:15
Prima imagine cu gemenele lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a postat fotografia cu cele două fetițe GALERIE FOTO
Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în octombrie 2018. Sursa foto - facebook

Prima imagine cu gemenele lui Cristi Borcea a fost postată chiar de soția fostului investitor dinamovist, Valentina Pelinel. Aceasta a publicat astăzi pe contul personal de Instagram prima fotografie cu micuțele Indira Maria și Rania Maria. În poză se mai afla și Milan, al treilea copil al cuplului.  Imaginea a marcat practic prima apariție a gemenelor pe rețelele sociale și s-a petrecut cu ocazia aniversării zilei onomastice de Sfânta Mărie

Prima imagine cu gemenele lui Cristi Borcea!

„La mulți ani tuturor celor ce poartă acest nume sfânt și astăzi îți sărbătoresc ziua de nume”, a scris Valentina la descierea fotografiei. În mod evident, nu au întârziat să apară și reacțiile fanilor. „WOW cât de frumoși sunteți, postează mai multe poze să vă vedem mai des, vă pup”, a scris un internaut. „La multi ani cu sănătate și fericire veșnică”, „La mulți ani fericiți copiilor tăi”, au mai scris alți admiratori.

„La mulți ani!Sunteți extraordinari de frumoși și puternici”, au continuat urările. Vă readucem aminte că Indira Maria și Rania Maria s-au născut pe 1 martie, chiar în prima zi de primăvară. Alături de micuțul Milan, acestea sunt rodul iubirii dintre fostul fotomodel internațional și Cristi Borcea. S-ar putea anunța vremuri bune pentru fostul investitor al câinilor. Comisia de la Jilava a avizat favorabil cererea de eliberare condiționată a lui Cristi Borcea.

Borcea, aproape de elibereare

Acum instanța trebuie să decidă pe 10 septembrie dacă admite solicitarea lui Borcea. Concret, Comisia analizează cererea deținutului și face o propunere (de eliberare sau de respingere a cererii), urmând ca judecătorii să hotărască dacă admit sau nu solicitarea. Dacă iese din închisoare, Borcea se poate bucura de o viață de lux. Cât timp a fost în Penitenciar a dat un adevărat tun financiar și conturile i s-au umflat cu câteva milioane de euro bune.

Acesta a decis să-și închirieze cele două saloane de evenimente, dar și terasa din Parcul Moghioroș. A semnat înțelegerea valabilă pentru următorii 15 ani de zile, apoi a mers liniștit în celulă. Era mai bogat cu 4,5 milioane de euro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×