Cum arată acum copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican. Alexandru și Gloria s-au făcut mari FOTO

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
05/08/2019, 17:58
Cum arată acum copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican. Alexandru și Gloria s-au făcut mari FOTO GALERIE FOTO
Cum arată acum copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican

Cum arată acum copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican! Fosta doamnă Borcea s-a mutat în Statele Unite ale Americii, imediat după divorțul dureros. Alături de ea au plecat și cei doi copii, Alexandru (7 ani) şi Gloria (4 ani), pe care îi are cu milionarul aflat acum în închisoare.

Cum arată acum copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican, la trei ani de la plecarea lor în SUA

A lăsat în urmă România și a plecat cât mai departe de Cristi Borcea și de noua lui soție, Valentina Pelinel. Alina Vidican și-a schimbat profesia și chiar și înfățișarea. Potrivit click.ro, aceasta ar fi cheltuit nu mai puțin de 40 de mii de dolari pentru operațiile estetice. Și-a micșorat nasul și și-a schimbat și silicoanele.

Se ocupă la Miami de un restaurant românesc, cu mare căutare printre conaționalii noștri. Pe lângă câștigurile de la restaurant, Alina Vidican își rotunjește considerabil veniturile și cu pensia alimentară pe care Cristi Borcea o plătește pentru copiii lui.

Cum arată acum copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican
Cum arată acum copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican

Urmașii lui Cristi Borcea, în vacanță în România

Micuții se află acum în vacanță, în România, unde stau la bunicii din partea mamei. ”Alina i-a lăsat pe copii la părinţi. Gloria şi Alex sunt foarte fericiţi, stau destul de mult prin Timişoara, acolo unde se află şi verişoara lor. Sergiu, fratele Alinei, are şi el o fetiţă, ei se înţeleg de minune. Merg şi la Bucureşti, dar un pic mai rar. Când vor ajunge acolo se se vor întâlni cu Patrick şi cu gemenii Angelo şi Antonia, (n.r.-copiii tatălui lor din căsnicia cu Mihaela Borcea), se înţeleg foarte bine cu ei”, a declarat pentru Click! una dintre prietenele Alinei Vidican.

Deși este divorțată de trei ani, Alina Vidican nu s-a afișat alături de niciun bărbat, chiar dacă a devenit o bombă sexy! Se pare că milionarul Cristi Borcea le cere fostelor sale soții discreție totală în acest sens. Alina Vidican și Cristi Borcea au avut o căsnicie de 6 ani, însă totuls-a terminat atunci când milionarul s-a îndrăgostit lulea de buna lor prietenă de familie, Valentina Pelinel. Acesta a renunțat la familia sa pentru a se căsători cu Valentina, cu care are deja trei copii!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×