Alina Vidican, probleme cu legea! Pierderi financiare uriașe pentru fosta doamnă Borcea

Maria Cristina   
în Stiri mondene
09/01/2019, 20:47
Alina Vidican, probleme cu legea! Pierderi financiare uriașe pentru fosta doamnă Borcea
Fosta soacră a lui Cristi Borcea are probleme financiare? Ce a ajuns să vândă din casă mama Alinei Vidican

Alina Vidican are probleme cu legea americană, iar din acest motiv a ajuns în Tribunal și a fost nevoită să plătească sume uriașe de bani pentru a scăpa de acuzații. Fosta soție a lui Cristian Borcea are probleme în America, țara în care și-a găsit refugiul după durerosul divorț.

Fosta doamnă Borcea a reușit să îi scoată din sărite pe polițișyii din apropierea Floridei. Alina Vidican a făcut o adevărat „pasiune” în a colecționa amenzi de circulație. Se pare că Alinei îi place adrenalina și conduce bolizi cu mulți cai putere, care o poartă pe meleagurile americane la o viteză peste limita admisă de lege.

Alina Vidican are probleme cu legea în America

Alina Vidican, probleme cu legea! Pierderi financiare uriașe pentru fosta doamnă Borcea
Alina Vidican, probleme cu legea! Pierderi financiare uriașe pentru fosta doamnă Borcea

Ultima amendă pe care a luat-o fosta lui Cristian Borcea a fost luna trecut (n.r. 12 decembrie 2018), iar sumpa pe care trebuie să o scoată din buzunar este nici mai mult nici mai puțin decât 280 de dolari. Alina Vidican gonea cu o viteză de 150 de kilometri/h într-o zona în care limita admisă era de 100 km/h.

Vidican nu s-ar afla la prima abatere, potrivit Wowbiz.ro, aceasta ar mai fi primit amenzi, ba chiar ar fi contestat și câteva dintre acestea.Iar în luna noiembrie, Alina a fost condamnată de un judecător la plata unei alte amenzi de 175 de dolari, la care s-au adăugat alţi 106 dolari drept cheltuieli de judecată, ea fiind nevoită să plătească toată suma la sfârşitul lunii februarie a acestui an. Mai mult decât atât, pe lângă viteza excesivă, copilul din maşină nu avea puse centurile de siguranţă”, adaugă Wowbiz.ro.

Fosta lui Borcea fugea pe șosea cu copil în mașină! A ajuns direct în fața judecătorilor

Alina Vidican a fost prinsă conducând cu mare viteză, în timp ce pe bancheta din spate se afla și copilul său. Frumoasa blondină a ajuns atunci în fața judecătorilor, care i-au dat o amendă usturătoare și i-au spus să urmeze cursuri de îmbunătățire ale abilităților de șofer.

Dacă va continua așa, Alina Vidican riscă să primească amenzi mult mai mari sau să-i fie anulat permisul, iar mai mult decât atât fosta soție a lui Borcea ar putea primi o vizită pentru controlul actelor de rezidență și anularea acestora.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×