Puterile supranaturale ale horoscopului: Berbecul este bun la interpretarea viselor, Racul este foarte sensibil

Alexandra Chivu   
în Horoscop
06/02/2019, 18:28
Puterile supranaturale ale horoscopului: Berbecul este bun la interpretarea viselor, Racul este foarte sensibil GALERIE FOTO
Puterile supranaturale ale semnelor horoscopului

Fiecare semn zodiacal are un talent special, deprins din sfera supranaturală. E drept că la unii dintre nativi se manifestă mult mai puternic, în timp ce la alții acționează pe căi subtile. E clar că omul este înzestrat cu de toate; și bune, și rele, un strop de pozitivitate, unul de negativitate, altul de sensibilitate și unul de putere.

Puteri supranaturale ale horoscopului

Spre exemplu, nativii zodiei Berbec sunt buni la interpretarea viselor, iar Racii extrem de sensibili. Unii au puterea de a vindeca, unii de a proteja oamenii din jurul lor, punându-i tot timpul mai presus de ei, în timp ce alții nu trebuie să depună pic de efort, căci vor fi tot timpul protejați astral.

Berbec

Nativii zodiei au vieți tulburate și sunt adesea preocupați de multe lucruri care îi fac să nu mai fie atenți la activitățile pe care le fac. Aceștia au dificultăți în a-și distinge uneori dorințele lor de ale altora, lucru care îi face în unele momente să intre în panică. Berbecii sunt bravi și au farmecul lor aparte, de aceea sunt și cei care vor avea întotdeauna protecție astrală.

Puteri supranaturale ale horoscopului: Berbecul este bun la interpretarea viselor, Racul este foarte sensibil
Fiecare semn zodiacal are un talent special, deprins din sfera supranaturală

Taur

Taurii inspiră oamenii din jurul lor și tind să prezică ce va fi în viitor. Aceștia observă anumite semne sau simboluri, cum ar fi numărul de fructe dintr-un copac sau sosirea târzie a unui anotimp.

Gemeni

Gemenii pot simți aproape fiecare lucru înainte de a sosi. Este ca și cum ar avea un radar care funcționează în fiecare moment. De asemenea, nativii zodiei Gemeni explorează cu intensitate mediul înconjurător, au abilități telepatice și dețin o minte strălucitoare.

Rac

Puteri supranaturale ale horoscopului: Berbecul este bun la interpretarea viselor, Racul este foarte sensibil
Spre exemplu, nativii zodiei Berbec sunt buni la interpretarea viselor

Ei au capacitatea de a simți foarte bine oamenii din jurul lor. Se conectează cu ei și empatizează puternic. Ei știu instinctiv cum să fie în jurul acestora, cât de sensibili sau expansivi. Ei primesc informații din prezent sau viitor sub forma unor imagini și chiar pot și intui ce dorește cineva să spună.

Leu

Leii sunt bucuroși, generoși și calzi și au capacitatea de a se transforma în copilul din ei atunci când simt nevoia să se înlăture de viața cotidiană. Aceștia au deseori premoniții bizare, care însă dispar brusc.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au abilități uimitoare, dar sunt și moderați, căci nu le arată tuturor ce pot face. Aceștia pot prezice evenimentele ce urmează și, dacă învață să facă un echilibru între puterile supranaturale și cele naturale, vor descoperi o putere mult mai mare.

Balanță

Abilitățile nativilor zodiei Balanță sunt telepatice și, în special, sunt legate de cele cinci simțuri. Aceștia pot simți pericolul înainte de a apărea, lucru care îi scapă foarte des de încurcături.

Scorpion

Aceștia sunt ghidați de dorința de a descoperi dragostea și diferite mistere din această sferă. Nativii zodiei Scorpion au nevoie de un profesor care să îi ghideze în mod direct puterile parapsihologice imense.

Săgetător

Săgetătorii sunt interesați de filozofie și religie, sunt mari luptători și cercetători. Nativii zodiei sunt atrași de lucrurile de dincolo de ei și vor să știe cât mai mult despre oameni.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt semn al pământului, așa că iubesc faptele, nu vorbele, stabilitatea și logica.

Vărsător

Vărsătorii preferă libertatea, prietenia, astrologia și viitorul. Aceștia doresc cu ardoare să descopere secrete și să facă lucruri pentru alții. Merg pe intuiție, sunt plini de inspirație și înțelegere.

Pești

Cei preocupați de emoții trebuie să înțeleagă că acest lucru îi poate conduce spre o adâncime. Sunt visători și, uneori, ar vrea să-și prevadă viitorul într-o cească de cafea, însă fără a face ceva în acest sens.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×