Puterile divine ale zodiacului. Ce menire ai în funcție de zodie. Berbecul nu poate fi altfel decât pasional

Stefania Băcanu   
în Horoscop
10/04/2020, 22:42
Puterile divine ale zodiacului. Ce menire ai în funcție de zodie. Berbecul nu poate fi altfel decât pasional
Cele trei puteri divine ale zodiacului Sursa foto: profimediaimages.ro

Zodiacul are trei puteri divine, în funcție de trăsăturile zodiilor: cardinale, fixe și mutabile. Semnul zodiacal te ajută să afli care este menirea ta și ce misiuni ai de îndeplinit în această viață.

Zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn: Semnele cardinale și puterea creației

Semn de foc, Berbecul nu poate fi decât pasional. Nu este cel mai fidel semn zodiacal, pentru că este un aventurier și se află într-o continuă căutare de pradă nouă. Tocmai de aceea, iubește profund și, cel mai probabil, se poate îndrăgosti de mai multe ori în viață.

Racul este devotat și sincer în exprimarea sentimentelor, indiferent de natura lor. Sunt familiști, dar impunători. Vor să dețină controlul în relație, tocmai de aceea, nu sunt foarte confortabili ca parteneri de viață.

Balanța este fermecătoare. Mereu înconjurată de admiratori și tentații la tot pasul. Sunt parteneri stabili și fideli, nu renunța ușor la un partener pentru a fi cu un altul.

Capricornul este semn de pământ, ceea ce înseamnă că tratează dragostea logic și pragmatic, așa cum se întâmplă în toate aspectele vieții lor. Sunt pasionali atunci când iubesc și când reușesc să renunțe la armura de protecție.

Taur, Leu, Scorpion, Vărsător, semnele fixe

Taurul are abilitatea de a ține în balanță latura emoțională cu cea rațională. Sunt romantici, firi foarte pasionale și pline de șarm. La polul opus este judecata oricărui neajuns emoțional. Sunt practici și foarte tăioși.

Leul este este regele zodiacului. Orgolios din cale afară la suprafață, dar foarte timid și nesigur în spatele măștii. Au nevoie de parteneri mai puțin dominanți, care să îi aprecieze, să îi admire și să le ofere atenție din belșug.

Scorpionul are foarte multe de oferit, dar nu este foarte statornic. Adică, este greu să ții lângă tine un scorpion , pentru că are spiritul aventurii foarte dezvoltat. Iubește o singură dată în viață cu adevărat, iar asta se poate întâmpla după vârsta de 30 de ani.

Vărsătorii sunt idealiști. Atunci când iubesc, sunt fermi și clari. Nu le place joaca. Spun lucrurilor pe nume, fără să se ascundă după deget. Știu să se bucure de o victorie, dar știu să își accepte și o înfrângere.

Semnele mutabile ale zodiacului: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești

Gemenii au o perspectivă diferită asupra lumii. Sunt libertini și au idei greu de acceptat de către societate. În dragoste sunt parteneri fascinanți. Atunci când iubesc, pot fi fideli și știu să ofere fericire. La suprafață par oameni superficiali.

Fecioara este cea mai pragmatică dintre zodii. Este concentrată pe real, sigur și clar. Așa sunt și în dragoste, pentru că nu vor să piardă timpul cu jocuri de curtea școlii. Vor parteneri siguri pe ei, urăsc superficialitatea și promisiunile deșarte.

În cazul săgetătorilor, seducția începe de la minte. Sunt competitivi, iubesc inteligența, caută să progreseze și să fie mereu pe primul loc, atât profesional, cât și sentimental. Au nevoie de un partener competitiv.

Peștii sunt fragili, poate mult prea fragili din toate punctele de vedere. Cu toate acestea iubesc riscul. Nu de puține ori viața sau destinul le-a atârnat de un fir de ață scorojit. Au nevoie de protecție, sprijin și înțelegere din partea partenerilor, iar la rândul lor, oferă din plin iubire necondiționată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×