Mercur intră în Berbec pe 11 aprilie, iar 4 zodii vor da examenul vieții lor

Dan Suta   
în Horoscop
08/04/2020, 16:47
Mercur intră în Berbec pe 11 aprilie, iar 4 zodii vor da examenul vieții lor
Mercur intră în Berbec pe 11 aprilie. Sursa foto: pixabay.com

Planeta Mercur va pătrunde în sectorul astrologic al zodiei Berbec pe 11 aprilie 2020, iar asta va presupune o schimbare uriașă mai ales pentru patru zodii.

Mercur în Berbec din 11 aprilie 2020: Cum vor fi afectate zodiile

Berbecii se gândesc să își schimbe complet stilul de viață. Devin tot mai încântați de anumite idei pe care le primesc de la apropiați. De pildă, Mercur îi va face să fie mai responsabili cu mediul înconjurător, deci se apucă serios de reciclat.

Taurii și Gemenii vor fi și ei influențați de pătrunderea planetei înțelepciunii în sectorul nativului de foc. Vor avea parte de surprize plăcute din punct de vedere profesional, după ce vor trece prin niște examene importante. Viața îi testează, dar ei pot face față oricărei provocări.

Peștii au cumpene

Racii se lovesc de tot felul de situații pe care le creează fie cineva din familie, fie un prieten. Au și ei de trecut un examen emoțional.

Leii se concentrează către alte activități profesionale și nu este exclus să se reinventeze. Trebuie doar să fie cumpătați și să aibă răbdare.

Fecioarele care au ascendentul într-o zodie de pământ sau de foc vor fi în continuare sub protecție divină. Restul Fecioarelor vor avea parte de o perioadă un pic mai greoaie.

Balanțele și Scorpionii redescoperă anumite valori și se axează pe niște repere morale pe care nu le băgau în seamă până acum.

Săgetătorii redescoperă cât de bine se simt în sânul familiei. Se împacă cu persoane cu care nu se aveau la suflet și asta le dă un tonus pozitiv.

Capricornii continuă să fie la fel de muncitori și obțin câteva oferte importante din care vor scoate bani foarte repede.

Vărsătorii sunt treziți la realitate și iau decizii care le vor schimba viața. Mercur le aduce idei noi.

Peștii au o cumpănă grea începând cu 11 aprilie. Unele lucruri făcute greșite revin asupra lor ca un bumerang.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×