Ce ascunde fiecare zodie. Punctele slabe pe care le observă puțini. Taurii și Scorpionii, cei mai secretoși

Dan Suta   
în Horoscop
10/04/2020, 17:16
Ce ascunde fiecare zodie. Punctele slabe pe care le observă puțini. Taurii și Scorpionii, cei mai secretoși
Fiecare zodie ascunde un secret, ceva de care s-ar rușina dacă s-ar afla. Sursa foto: pixabay.com

Nu există om fără secrete, iar dacă am vrea să știm mai multe despre cei din jurul nostru, ar fi suficient să le știm zodia. Fiecare zodie are un punct sensibil, anumite secrete pe care le ascunde. Din cele 12 semne zodiacale, Taurii și Scorpionii reușesc cel mai bine să se ”camufleze”.

Ce ascunde fiecare zodie. Punctele slabe ale celor 12 semne din horoscop

Berbecii sunt firi sensibile, dar nu vor să se știe asta despre ei. Le este teamă ca oamenii să nu îi lovească unde îi doare mai tare, așa că o fac mereu pe puternicii. Au un suflet mare pe care îl apără cu un scut.

Taurii nu suportă pe oricine și știu să ascundă asta dacă trebuie. Pot fi amabili chiar și cu dușmanii și nimeni nu va ghici vreodată ce gândesc, de fapt. Sunt foarte buni la strategii pentru a-i debusola pe cei din jur.

Gemenii pot părea confuzi la prima vedere asta pentru că vor să exprime prea multe lucruri în același timp. Marele lor secret este că au nevoie mereu de afecțiune, dar nu vor recunoaște niciodată asta. Sunt dependenți de atenția celor din jur, de căldura umană.

Peștii, capabili de orice pentru a-și atinge scopurile

Racii vor fi întotdeauna nemulțumiți, mai ales dacă nu au urmat-o pe drumul pe care și l-ar fi dorit în viață. Marele secret al unui Rac poate fi o iubire ascunsă peste care nu pot trece până la sfârșitul vieții.

Leii au aceeași problemă ca Berbecii: sunt extrem de sensibili și sunt conștienți de asta. Nu vor arăta niciodată asta pentru ca oamenii să nu se folosească de vulnerabilitățile lor.

Fecioarele au tot felul de teorii care mai de care mai ciudate și se feresc să le exprime în public de teama celor din jur. Au o manieră particulară de a privi spiritualitatea, misterele cosmice etc. Sunt în același timp firi extrem de raționale.

Balanțele ascund mereu ceea ce gândesc pentru a nu-i deranja sau supăra pe cei din jur, însă totul până la un punct. Cât despre Scorpioni, tainele lor cele mai ascunse sunt de natură… erotică. Ar fi bine să nu intrăm în prea multe detalii aici.

Săgetătorii nu vor trece niciodată peste răul făcut de ceilalți. Chiar dacă iartă, nu uită. Unii Săgetători trăiesc toată viața cu anumiți bolovani care atârnă de cârca lor.

Capricornii pot recurge la metode neconvenționale când vor să facă rost de bani, iar modul în care îi obțin chiar și din piatră seacă este un mare mister pentru mulți.

Vărsătorii suferă de multe ori de mania persecuției. Se atacă foarte ușor și bănuiesc pe toată lumea că ar avea intenții negative în ceea ce-i privește. Acesta este mai degrabă un defect de care nu pot scăpa decât un secret. Evident că nu vor recunoaște niciodată asta.

Peștii pot ascunde anumite lucruri pe care le-au făcut în trecut. Se numără printre nativii capabili de orice pentru a-și atinge scopurile. Știu să se victimizeze foarte bine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×