Horoscop Urania pentru săptămâna 11 – 17 aprilie 2020. Perioadă plină de probleme pentru zodii

Dan Suta   
în Horoscop
10/04/2020, 16:42
Horoscop Urania pentru săptămâna 11 – 17 aprilie 2020. Perioadă plină de probleme pentru zodii
Horoscop Urania pentru perioada 11-17 aprilie 2020. Sursa foto: captură Libertatea

În cel mai nou horoscop realizat de Urania, cel pentru săptămâna 11-17 aprilie 2020, zodiile nu o duc foarte bine. Astrologul a făcut previziunile care cuprind și prima zi de Paște.

Horoscop Urania pentru săptămâna 11-17 aprilie 2020, zodie cu zodie

Berbecii se vor trezi în tot felul de situații dificile, mai ales din 15 aprilie, când haosul va fi cel care le va guverna viețile. Acești nativi se pot lovi de comportamente nepermise, de abuzuri ale celor din jur.

Horoscop Urania pentru Taur. Taurii au o perioadă în care încep să se rezolve lucrurile, să se așeze mai bine. E vorba în special despre acei nativi de pământ care au suferit recent șocuri, trădări, cei care au fost nevoiți să înghită în sec situații cu care nu au fost obișnuiți și nu vor să se obișnuiască.

Gemenii simt tot mai des răutatea dușmanilor

Gemenii se atașează fie de persoane noi, fie de anumite situații despre care cred că le pot aduce confortul profesional. Tind să îmbrățișeze fericirea agățându-se de orice fărâmă de speranță.

Racii au parte de zile negre. Se vor lovi de aceiași dușmani care până acum au acționat în tăcere, în umbră, dar ei i-au simțit mereu în ceafa lor. Trebuie să prindă putere și să dea dovadă de anduranță.

Leii se simt din ce în ce mai obosiți, din ce în ce mai neînțeleși. Poate că e momentul să se relaxeze cu adevărat, să nu o mai facă pe bravii dacă nu mai au aceeași putere.

Fecioarele sunt tot mai constrânse să accepte anumite situații despre care nu au negociat. Vor fi nevoite să facă alegeri importante, cu orice risc.

Horoscop Urania pentru Balanță. Balanțele simt că își pierd răbdarea. Le vor trece prin cap tot mai multe gânduri și tind să strige în gura mare că simt că le este furată libertatea. Balanțele sunt printre zodiile cele mai afectate de măsurile de restricție din această perioadă.

Scorpionii sunt puși în situații complicate care îi vor determina să ia dintre cele mai imprevizibile decizii pe care le-au luat în toată existența lor.

Săgetătorii sunt tot mai agitați, tot mai nervoși, mai nehotărâți, dar și foarte preocupați pentru starea de sănătate a unor membri din familie.

Horoscop Urania pentru Capricorn. Capricornii primesc fie sarcini noi la locul de muncă, fie sunt schimbați din post. E o perioadă de care ar trebui să profite din plin.

Vărsătorii sunt tulburați sufletește și caută să afle ce le provoacă în ultima perioadă anumite trăiri interioare mult prea intense, care îi întristează.

Peștii trebuie să se adapteze la nou pentru a scăpa de stările de agitație. E o perioadă cu plusuri și minusuri. Previziunile astrologului Urania au fost făcute pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×