La ce capitol se deschide cartea destinului pentru tine în luna aprilie, în funcție de zodie

Dan Suta   
în Horoscop
07/04/2020, 18:24
La ce capitol se deschide cartea destinului pentru tine în luna aprilie, în funcție de zodie
Cartea destinului în aprilie, în funcție de zodie. Sursa foto: pixabay.com

Fiecare persoană are propriul ei destin, în funcție de zodie. Află la ce capitol se deschide cartea destinului pentru tine în luna aprilie, cea în care ne aflăm. Surprize interesante se arată în special pentru Gemeni și Săgetători!

Unde se deschide cartea destinului în aprilie, în funcție de zodie

În destinul Berbecilor apare inspirația. Cartea inspirației va fi cea mai puternică, iar asta înseamnă că nativii de foc vor avea toată creativitatea din lume pentru a se reinventa.

Cartea destinului pentru luna aprilie în cazul Taurilor este cea a frumuseții. Acești nativi își vor schimba în profunzime stilul de viață și se vor preocupa, deci, mai mult de aspectul fizic.

Peștii au o karmă grea: destinul îi pune la încercare

Gemenii primesc cartea cunoașterii. Nativii de aer se pot reprofila oricând și devin extrem de studioși până la finalul acestei luni.

Racii au cartea familiei. Realizează că doar în sânul celor dragi sunt împliniți cu adevărat. Își vor da seama cât de mult contează familia pentru ei, căminul în care au crescut, locurile în care au copilărit.

Leii vor fi ghidați de cartea modestiei. Trebuie să uite de succesul dobândit cu ușurință și să învețe să se mulțumească cu cât mai puține lucruri.

Fecioarele trag cartea organizării. Scapă de haosul mental, de stres, de toți piticii de pe creier care trăgeau de acești nativi și nu îi lăsau să își atingă țelurile.

Balanțele trag cartea prieteniei. Chiar dacă stau în casă luna asta, își vor face foarte mulți amici prin intermediul rețelelor de socializare.

Scorpionii prind putere și își fac relații noi. Ei trag cartea succesului, iar forța lor de convingere va fi uriașă asupra celor din jur și vor obține cam tot ce își doresc în aprilie.

Săgetătorii trag cartea libertății. Destinul lor se va schimba în special de la jumătatea lunii aprilie încolo. Se vor descătușa de toate temerile și vor avea parte de surprize plăcute de la Dumnezeu.

Capricornii aleg cartea spiritualității. Materialiști din fire, își vor da seama că nu obiectele îi fac fericiți și că, oricât de mulți bani ar avea, tot timpul va lipsi liniștea sufletească.

Vărsătorii aleg cartea creativității și pot face echipă foarte bună în această lună cu Berbecii (mai ales cei care activează în domeniile artistice precum muzica, actoria sau pictura).

Peștii vor trage cartea grea a karmei. Toate lucrurile greșite pe care le-au făcut de-a lungul ultimului an de zile vor veni ca un bumerang asupra lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×