PSD îl acuză pe Klaus Iohannis după ce a respins-o pe Olguța Vasilescu. ”Este bătaie de joc”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/01/2019, 14:42
PSD îl acuză pe Klaus Iohannis după ce a respins-o pe Olguța Vasilescu. ”Este bătaie de joc”
Secretarul general consideră că președintele Kalus Iohannis ar fi trebuit să iasă acum o lună cu explicații pentru români

PSD a avut prima reacție, după ce Iohannis a respins-o pe Olguța Vasilescu. Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, afirmă că decizia liderului de stat de a-i respinge pe Lia Olguța și Mircea Drăghici este o bătaie de joc la adresa României și a cetățenilor. ”Azi am fost cu toții martori la o nouă porție de bătaie de joc din partea domnului Klaus Werner Iohannis, pentru că asta este: o bătaie de joc. Mesajul lui de astăzi a fost pentru Sistem. Le mai dă un mandat, le mai dă o funcție ca să-l lase să mai meargă în concedii, să meargă la schi”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Mai mult, secretarul general consideră că președintele Kalus Iohannis ar fi trebuit să iasă acum o lună cu explicații pentru români. De asemenea, acesta susține că miniștrii își vor face datoria, însă 2 locuri tot vor rămâne goale. ”El trebuia să iasă acum o lună și ceva cu explicații pentru români și să spună: uite, Olguța este rea și Laufer este nu știu ce. El își bate joc de români (…)

PSD îl acuză pe Iohannis după ce a respins-o pe Olguța Vasilescu!

Noi nu avem miniștri, în condițiile în care miniștrii României trebuie să conducă domeniile la nivelul Consiliului European. Miniștrii din Europa vor întreba: dar cine semnează? Miniștrii noștri își vor face datoria, dar vom avea 2 locuri goale pentru că așa vrea Klaus Werner Iohannis”, a mai spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

PSD îl acuză pe Klaus Iohannis după ce a respins-o Olguța Vasilescu. ”Este bătaie de joc”
Olguța Vasilescu a spus, la acea vreme, că este ”un joc de care președintele profită”

Reacția Olguței Vasilescu, în momentul în care a fost respinsă. ”Mi-am dorit foarte mult Ministerul Transporturilor, știam că pot să fac treabă acolo. De altfel, dacă vă uitați în urmă, în întreaga mea carieră, o să vedeți că peste tot pe unde am trecut am lăsat ceva în urmă. Zic că eram foarte calificată pentru acest minister, măcar din punct de vedere al managementului”, a declarat Olguța Vasilescu.

Reacția Olguței Vasilescu, după ce a fost respinsă

Totodată, aceasta a spus, la acea vreme, că este ”un joc de care președintele profită”. ”Am luat în calcul faptul că s-ar putea să fie, am analizat această chestiune în partid, mi-am asumat, nu a fost niciun fel de situație neașteptată pentru noi, pentru că știam că președintele este un om ranchiunos și că nu îmi va ierta declarațiile pe care l-am făcut despre domnia sa(…)E un joc de care președintele profită”, a mai spus Lia Olguța.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×