Protest în fața Parlamentului, în ziua votării moțiunii de cenzură. Zeci de oameni cer alegeri anticipate

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 13:15
Protest în fața Parlamentului, în ziua votării moțiunii de cenzură. Zeci de oameni cer alegeri anticipate
Circa 50 de persoane s-au strâns în fața Parlamentului unde au început să strige „Demisia” sau „Anticipate”. Sursa foto: b1.ro

Astăzi, joi, 10 octombrie, este dezbătută și votată moțiunea de cenzură intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”. În timp ce politicienii s-au adunat în Parlament pentru a vota, zeci de oameni au ieșit în stradă. Manifestanții cer demisia Guvernului Dăncilă și alegeri anticipate.

Zeci de oameni au ieșit în stradă în semn de protest

Aproximativ 50 de oameni s-au adunat în fața Parlamentului în ziua în care se votează moțiunea de cenzură. Manifestanții au început să strige și cer demisia Guvernului Dăncilă. În plus, oamenii au venit cu pancarte și steaguri tricolore și cer alegeri anticipate.

Oamenii strigă ”Anticipate” și ”Demisia” în fața Parlamentului unde politicienii au suspus la vot moțiunea de cenzură. Votul a început în urmă cu câteva minute, iar protestatarii sunt în aceste momente liniștiți. Jandarmii sunt prezenți pentru asigurarea ordinii și pentru a fi acolo în situația în care lucrurile ar putea scăpa de sub control.

50 de persoane au ieșit în stradă
Manifestanții din fața Parlamentului cer demisia Guvernului Dăncilă. Sursa foto: romanul.eu

Protestul din fața Parlamentului a fost postat pe rețelele de socializare

„Demisia! Îi spunem ADIO, celui mai prost Guvern! Joi, 10 octombrie, începând cu ora 10:00, Parlamentul va citi, dezbate şi vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD, condus de Viorica Dăncilă. Joi, 10 Octombrie, începând cu ora 10:00, ne strângem la Parlament, intrarea dinspre Parcul Izvor, pentru a-i spune ADIO, celui mai prost Guvern din istoria acestei ţări. Moţiunea a fost semnată de 237 de parlamentari, toţi parlamentarii Opoziţiei (PNL, Pro România, USR, PMP, ALDE, minorităţi), alături de 4 parlamentari de la PSD, de curând înscriși în PRO ROMANIA”, au scris organizatorii protestului. După protestul din fața Parlamentului manifestanții vor pleca spre Palatul Victoria.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×