Viorica Dăncilă, mesaj devastator despre protestul diasporei din 10 august! „Asta e anarhie, seamănă cu o lovitură de stat”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 21:55
Viorica Dăncilă, mesaj devastator despre protestul diasporei din 10 august! „Asta e anarhie, seamănă cu o lovitură de stat” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă susține că a fost o lovitură de stat pe 10 august. Sursa foto - facebook

Premierul Viorica Dăncilă a avut un mesaj devastator despre protestul diasporei din 10 august! Șefa Executivului și-a menținut părerea exprimată și în trecut când a spus că ceea ce s-a întâmplat în aceea seară a fost o tentativă de lovitură de stat. Dăncilă a făcut o precizare importantă: a menționat că nu toți cei din Piața Victoriei au avut intenția de a forța intrarea în Guvern.

Viorica Dăncilă, mesaj devastator despre protestul diasporei din 10 august!

”Când se încearcă intrarea în Guvernul României, acest lucru seamănă cu o lovitură de stat. Eu eram în concediu. În orice stat membru al UE, dacă cineva încearcă să intre în Guvern, cum ați cataloga acest lucru? Cu forța? Acest lucru este de neacceptat. Asta e anarhie. Eu nu știu cine a greșit. Cine a greșit, de o parte și de alta, să plătească.

Nu judec eu, avem justiție. Nu cred că procurorii nu au acces la aceste documente. Ministrul de Interne trebuie să facă tot posibilul pentru aflarea adevărului. Eu nu am spus că toți cei din Piață au avut această intenție. Dar, au fost persoane care au forțat, a precizat Viorica Dăncilă pentru Digi 24.

Viorica Dăncilă, mesaj devastator despre protestul diasporei din 10 august! Protest
Viorica Dăncilă merge pe ideea unei anarhii pentru evenimentele din 10 august. Sursa foto – facebook

Nici vorbă de susținere pentru Kovesi

Viorica Dăncilă a mai spus că se putea întâmpla o tragedie și femeia jandarm care a încăput pe mâna protestatarilor să pățească un lucru foarte grav. Premierul spune că își menține susținerea și pentru fiecare femeie care candidează pentru o funcție importantă, dar în cazul Laurei Codruța Koveși lucrurile stau puțin diferit. „Ca femeie mi-ar plăcea să reușească, dar ce se întâmplă dacă ea câștigă, apoi se descoperă lucruri nu tocmai plăcute. Nu va fi o factură pe persoană fizică, ci întreaga țară va avea de suferit.

Știu cum se lucrează în Europa, am lucrat la Parlamentul European mulți ani, toți vor discuta despre România, nu despre Laura Codruța Kovesi”, a adăugat Viorica Dăncilă

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×