Cum se apără Viorica Dăncilă în fața modificărilor din Justiție! „Nici nu știu ce s-a votat în Parlamentul României”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 21:41
Cum se apără Viorica Dăncilă în fața modificărilor din Justiție! „Nici nu știu ce s-a votat în Parlamentul României” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă vrea ca Justiția să fie lăsată în pace. Sursa foto - facebook

Viorica Dăncilă se apără în fața modificărilor din Justiție! Șefa Executivului a declarat la Digi 24 că nu poate să ia măsuri împotriva parlamentarilor PSD care au propus și au votat schimbări în legile justiției pentru că totul s-a întâmplat când nu era șefa PSD. Premierul nu a ezitat și a subliniat că abuzurile din acest domeniu trebuie să aibă o rezolvare.

Cum se apără Viorica Dăncilă în fața modificărilor din Justiție!

”Nu pot să îi sancționez pe parlamentarii care au propus modificări în justiție pentru perioada în care eu nu am fost șeful PSD. Parlamentarii se consultă cu oamenii care i-au votat când fac propunerile legislative respective. Dacă nu, pot fi sancționați la următoarele alegeri. Întotdeauna s-a făcut legătura cu Liviu Dragnea, așa a fost percepția, chiar dacă a fost o măsură corectă.

Cred ca a fost o vulnerabilitate. Nici nu știu ce s-a votat în Parlamentul României. Am văzut destule persoane care au fost condamnate și s-a dovedit că erau nevinovate. Cine le dă înapoi anii, sănătatea? Trebuie să existe un echilibru. Noi trebuie să continuăm această luptă împotriva corupției.

Cum se apără Viorica Dăncilă în fața modificărilor din Justiție! Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă spune că nu a fost manevrată de Liviu Dragnea. Sursa foto – facebook

Dăncilă își asumă măsurile Guvernului

Este important pentru noi, pentru Guvern, pentru țară. Nu trebuie să creăm această percepție externă că România este cea mai coruptă țară. Eu nu am avut nicio problemă cu justiția, nu am nicio legătură cu corupția”, a spus Viorica Dăncilă care spune că Liviu Dragnea nu a condus niciodată din umbră Guvernul

„Dacă am adoptat actele normative înseamnă că am crezut în ele. Nu a stat nimeni lângă mine. Nu prea am luat legătura cu președinții de organizații, nu am fost în teritoriu, în această direcție a fost declarația mea. Eu cred că acțiunile viitoare vor demonstra dacă am sau nu o comandă. Eu am lucrat fără comandă. Acțiunile viitoare vor demonstra acest lucru”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×