Viorica Dăncilă, mesaj ferm despre alegerile prezidențiale! „PSD merge să câștige alegerile”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 21:22
Viorica Dăncilă, mesaj ferm despre alegerile prezidențiale! „PSD merge să câștige alegerile” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă spune că își va da demisia dacă nu iese președinte. Sursa foto - facebook

Premierul României Viorica Dăncilă a oferit un mesaj ferm legat de alegerile prezidențiale! Șefa Executivului a precizat că partidul pe care îl conduce are obiectiv clar de a câștiga scrutinul. „În primul rând vreau să subliniez că nu se poate vorbi doar despre primul tur. PSD merge să câștige alegerile. Bătălia noastră nu e doar pentru primul tur.

Viorica Dăncilă, mesaj ferm despre alegerile prezidențiale!

Am văzut că Tăriceanu și alți lideri din ALDE au spus că vor continua guvernarea, deci eu nu pot crede că este în pericol. Ne-am fi dorit candidat comun, dar fiecare de la el din partid. Fiecare partid și-a făcut calcule, după europarlamentare fiecare vrea să-și arate forța”, a spus Dăncilă la Digi 24. Premierul spune că nu se pune problema ca ALDE să iasă de la guvernare.

„Eu cred că guvernarea nu e pusă în pericol. Din punct de vedere al prezidențialelor fiecare partid va avea propria opinie, acțiune. Aceste discuții au existat, nu le neg, dar după europarlamentare când rezultatele au fost mult sub așteptări, au dezamăgit, atât PSD, cât și ALDE, fiecare vrem de fapt să vedem care este scorul nostru, cum putem să obținem un rezultat foarte bun.

Viorica Dăncilă, mesaj ferm despre alegerile prezidențiale! Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă nu crede că ALDE va ieși de la guvernare. Sursa foto – facebook

Dăncilă, demisia de onoare în cazul unui eșec

Avem 3 rânduri de alegeri și fiecare își face propriile calcule. Acesta a fost principalul motiv pentru care liderii PSD au cerut să avem candidat PSD și s-a dat un vot în acest sens. O singură abținere, în rest toți au vrut candidat PSD”, a mai adăugat Dăncilă. Premierul a subliniat și cum a ajuns candidat al PSD-ului la prezidențiale.

„Această solicitare a venit din rândul filialelor. Toată lumea mi-a spus să îmi asum candidatura pentru prezindețiale. Este de datoria mea să îmi asum această candidatura și să conduc spre câștig partidul. Categoric, am spus acest lucru, este normal să ne asumăm fiecare rezultatele. Așa cum în teritoriu fiecare județ își asumă un anumit target, sectoarele din București, și eu trebuie să îmi asum anumite lucruri. E o demisie de onoare pe care trebuie să o aibă în vedere toți cei care nu vor atinge acel scor”, a mai spus Dăncilă

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×