Programul ”Rabla pentru electrocasnice”, înștiințează oamenii de condițiile în care vor primi vouchere

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/09/2018, 00:01
Programul ”Rabla pentru electrocasnice”, înștiințează oamenii de condițiile în care vor primi vouchere
Ministrul Mediului a asigurat termenii programului Rabla spunând că este unul 100% nou și că existența lui face un bine nemărginit mediului.

A început Programul ”Rabla pentru electronice”! Cei de la cârma acestui proiect au anunțat condițiile în care oamenii vor primi vouchere în schimbul aparaturii electrocasnice vechi. Ministrul Mediului a asigurat termenii programului Rabla spunând că este unul 100% nou și că existența lui face un bine nemărginit mediului. ”Ghidul de finanțare a programului Rabla pentru electrocasnice a fost publicat. Este un program 100% nou, mult așteptat de români. Prin intermediul acestuia, estimăm că vom înlocui peste 60.000 de echipamente vechi și uzate cu unele noi, cu consum redus de energie și prietenoase cu mediul”, a susținut Gațiela Gavrilescu, într-un comunicat. Iar acum, după ce am vorbit despre ce aduce nou de data aceasta vestitul program mult așteptat de români, să vedem și care sunt condițiile prin care poți pune mâna pe vouchere.

Programul Rabla, condiții

Se pare că de acum tichetele primite de oameni, după ce își aduc aparatele vechi, sunt în valoare de 200, 300 sau 400 de lei. Condițiile în care cei interesați de achiziționarea unor noi aparate, în urma, evident, a aducerii unuia vechi și a primirii tichetelor, trebuie să ia la cunoștință o mică listă de restricții: să nu aibă datorii la buget, să fie majori, să aibă domiciliul în România și să aibă buletinul valabil. Valoarea tichetelor a fost stabilită, iar ea pornește la de 200 de lei, pentru mașinile de spălat cu eficiență A++, și ajunge la 400 de lei pentru frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice, toate cu eficiența energetică A+++.

Citește și: Interviu EMOȚIONANT! Drama clovnului Siminică: „Satisfacţii profesionale am avut, dar din punct de vedere financiar, nimic!”

Citește și: Clovnul Siminică a murit! Cel care a trăi pentru a aduce fericire copiilor, acum o va aduce în ceruri

Citește și: O româncă s-a dezbrăcat într-o biserică, în fața unui preot, apoi i-a cerut 20.000 de euro

Ce se întâmplă dacă ai mai adunat mai multe tichete?

Spre bucuria românilor, ”Programul Rabla pentru electronice” permite ca doritorii să dețină mai multe tichete. În comunicatul viceprim-ministruși ministrului Mediului este specificat și acest aspect. ”Cetățenii pot achiziționa mai mutle echipamente în schimbul predării unui număr echivalent de echipamente uzare vechi, beneficiind astfel, în mod corespunzător, de mai multe vouchere, dar nu mai mult de unul pentru fiecare categorie. La momentul predării echipamentului nou-achiziționat, comerciantul va ridica echipamentul vechi, cedat în shcimbul voucherului de finanțare”, compeltează Gațiela Gavrilescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×