Program Mega Image de Revelion 2020. Orarul supermarketului pe 31 decembrie şi 1 ianuarie

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
30/12/2019, 13:57
Program Mega Image de Revelion 2020. Orarul supermarketului pe 31 decembrie şi 1 ianuarie
Program Mega Image de Revelion 2020. Sursa foto. modernbuyer.ro

S-a dat startul cumpărăturilor pentru Revelion, așadar fanii magazinelor Mega Image trebuie să știe după ce program vor funcționa acestea de Revelion! Ca de fiecare dată, cu siguranță vom uita să cumpărăm câteva ceva, așa că vom fi nevoiți să mergem la magazin.

Program Mega Image de Revelion 2020

Fie că nu găsim tirbușonul, sau poate hârtia de copt, ori chiar am uitat cu desăvârșire să cumpărăm pâine sau măsline, vom avea nevoie de magazin.

Supermarketul Mega Image a anunțat însă programul după care vor funcționa magazinele în ultima zi din 2019, dar și în primele zile ale anului 2020.

Program scurt pe data de 31 decembrie

Fiecare magazin Mega-Image are însă un program uşor diferit de Sărbători, cu mici diferenţe de ore. Acesta poate fi consultat pe site-ul magazinului şi puteţi vedea exact, în funcţie de locaţie, între ce ore vă puteţi face cumpărăturile.

Pe data de 31 decembrie, în ultima zi din anul 2019, magazinele Mega Image vor fi deschise între 7.00-19.00, așadar sunt ultimele ore de cumpărături, așa că profitați din plin! Nu ar fi rău să vă faceți o listă de acasă, pentru a nu uita ceva.

Dacă ați uitat să cumpărați ceva, mai aveți ocazia la anul, deoarece magazinele Mega Image vor fi închise pe data de 1 ianuarie, în prima zi din anul 2020.

Magazinele Mega Image ăși redeschid porțile pentru clienții fideli pe data de 2 ianuarie, însă vor funcționa tot după un program special. Acestea vor deschide la ora 11:00 și vor închide la ora 18:00.

Cu toate acestea, programul poate diferi în funcție de locație, așa că pentru a fi siguri că magazinul preferat este deschis verificați înainte siteul companiei.

Clienții care preferă să facă cumpărăturile online, au acum și programul după care vor funcționa acestea. Așadar, concerea supermarketului a afișat programul livrărilor online la trecerea dintre ani, pe care îl veți găsi mai jos.

  • 30 decembrie – livram
  • 31 decembrie – livram doar in prima parte a zilei
  • 01 ianuarie – nu livram
  • 02 ianuarie – nu livram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×