Mega Image închide mai multe magazine după accidentul din Ialomița. Trei zile de doliu în unitățile comerciale

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
05/10/2019, 20:24
Mega Image închide mai multe magazine după accidentul din Ialomița. Trei zile de doliu în unitățile comerciale GALERIE FOTO
Mega Image închide mai multe magazine după accidentul din Ialomița. Sursa foto: ziaruldevrancea.ro

Mega Image închide mai multe magazine după accidentul din Ialomița în urma căruia mai mulți angajați ai lanțului de magazine au murit. Nu mai puțin de 10 femei au murit în drum spre locul de muncă, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit în plin de un TIR.

Mega Image închide mai multe magazine după accidentul din Ialomița

Magazinele vor fi închise după tragedia din Ialomița în care zece persoane și-au pierdut viața și alte 7 persoane au fost rănite. ”În urma accidentului rutier, întâmplat în dimineața acestei zilei pe ruta Slobozia-Urziceni, trăim cu durerea pierderii celor opt colegi și cu speranța de recuperare și însănătoșire a celoralti șapte aflați în spital. 

Vă informăm că astăzi, 5 octombrie 2019, magazinele Aerogării, Sisesti 1 și Sisesti 2 vor fi închise pentru a fi alături de colegii afectați de această tragică situație și vom păstra trei zile de doliu în toată compania Mega Image. 

Mega Image închide mai multe magazine după accidentul din Ialomița
Mega Image închide mai multe magazine după accidentul din Ialomița. Sursa foto: newsromania.net

Doliu la angajator

În acest moment, facem toate demersurile pentru a sprijini familiile îndurerate și ne rugăm ca Dumnezeu să-i odihnească pe cei care și-au pierdut viața și să îi protejeze pe cei care au mai primit o șansă”, au transmis reprezentanții Mega Image.

În cumplitul accident au fost rănite și șapte persoane. Multe dintre acestea se pare că au fracturi de coloană, din primele informații. Șase persoane au fost transportate la spitale din București pentru a primi ingrijiri medicale.

Microbuzul implicat în gravul accident petrecut, sâmbătă dimineață, pe Drumul Național 2 A, în județul Ialomița, venea din localitatea Munteni Buzău și avea ca destinație Capitala. În microbuz, se aflau 16 femei care urmau să ajungă la serviciu, fiind angajate la un supermarket din București.

Nouă victime au murit la fața locului, iar a zecea în timp ce primea îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Urziceni. Toate persoanele decedate sunt din aceeași localitate. În Munteni Buzău au fost arborate de stâlpi bucăți de pânză neagră, semn că întreaga localitate este în doliu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×