Program Cora de sărbători. Care este orarul pe 24, 25 și 26 decembrie

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
22/12/2018, 16:22
Program Cora de sărbători. Care este orarul pe 24, 25 și 26 decembrie GALERIE FOTO
Program Cora de sărbători. Care este orarul pe 24, 25 și 26 decembrie

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început, iar în orașele din România, dar și la sate e forfotă mare! Gospodinele pregătesc bucate tradiționale din porcul tăiat de Ignat, pun la punct ultimele detalii în legătură cu curățenia din casă, iar partenerii lor merg după bradul perfect pe care îl împodobesc în Ajun, așa cum e tradiția, și fac cumpărături. Astfel, mulți dintre români sunt foarte curioși care este programul magazinelor în zilele care urmează. După o documentare atentă, am aflat care este programul de la Cora de sărbători. În rândurile de mai jos, puteți descoperi care este orarul pe 24, 25 și 26 decembrie 2018 în acest supermarket.

Nu mai e un secret pentru nimeni că de sărbători vor lucra medicii, polițiștii și angajaţii de la Metrorex. Programul magazinelor de Crăciun nu diferă anul acesta în comparație cu 2017, astfel că cele mai multe dintre acestea vor fi închise pe 25 decembrie.

Cora – program de sărbători: Crăciun 2018

Dacă nu ați luat toate produsele de pe lista de cumpărături de Crăciun sau nu ați găsit încă darurile perfecte pentru persoanele dragi, nu intrați în panică! Și asta pentru că mai este timp pentru toate. Chiar și pe 24 decembrie, în Ajun, hipermarketurile sunt deschise. Printre acestea se numără și Cora. Programul acestui magazin se încheie pe 24 decembrie cu câteva ore mai devreme decât într-o zi obișnuită. În imaginea de mai jos puteți observa care este programul pe 24, 25 și 26 decembrie al magazinelor Cora din orașele din țara noastră.

Un aspect foarte important de subliniat: în prima zi a Crăciunului, singurul magazin Cora deschis din România este cel din Ploiești. După cum se poate vedea în fotografia de mai jos, clienții pot să își facă plinul după prima masă tradițională de Crăciun începând cu ora 14:00; magazinul Cora din Ploiești își închide ușile în ziua de 25 decembrie la ora 22:00. Potrivit oficialilor supermarketului, în prima zi de Crăciun, serviciul de comenzi online nu este disponibil.

În a doua zi de Crăciun, respectiv pe 26 decembrie 2018, magazinele Cora se deschid la ora 10:00 și se închid la 20:00, în timp ce altele își primesc clienții până la ora 22:00.

Acesta este programul de sărbătorile de iarnă al magazinelor Cora din orașele din România

Nu doar reprezentanții magazinului Cora au dezvăluit care este programul de sărbători. Și celelalte supermarketuri au făcut publice orele în care clienții pot veni ca să își facă ultimele cumpărături. Printre acestea se numără: Auchan, Kaufland, Lidl, Mega Image. În plus, farmaciile vor fi închise pe 25 decembrie, cu excepţia celor non-stop.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×