Program Lidl de 1 decembrie 2019. Orarul hipermarketului de Ziua Națională a României

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 20:39
Program Lidl de 1 decembrie 2019. Orarul hipermarketului de Ziua Națională a României
Ce program va avea Lidl de 1 decembrie. Sursa foto: obervator.tv

În ultimii ani, cele mai importante hipermarketuri din București și din țară au avut program redus pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României. De data aceasta, însă, Lidl,  le-a pregătit o surpriză românilor care își doresc să se bucure de produsele lor preferate și într-un astfel de moment special pentru țara noastră.

Programul magazinelor Lidl de 1 decembrie

De această dată, atât Sfântul Andrei (30 noiembrie), cât şi Ziua Naţională a României (1 decembrie 2019), pică în weekend, așa că nu vom mai avea parte de o minivacanță, la fel ca în trecut. Dacă vreți să mergeți la cumpărături în această perioadă, aveți un motiv de bucurie, pentru că lanțul german de magazine a anunțat printr-un comunicat transmis în cursul zilei de vineri că toate unitățile vor funcționa conform programului obișnuit.

Astfel, atât pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, cât şi pe 1 decembrie 2019, de Ziua Naţională, magazinele Kaufland din întreaga ţară vor fi deschise în intervalul normal. Prin urmare, programul, care poate fi consultat și pe site-ul oficial al companiei, este următorul:

  • Luni – sâmbătă: 07.30 – 22.00
  • Duminică: 08.00 – 20.00

Ce program vor avea magazinele Kaufland de 1 decembrie

La rândul său, conducerea Kaufland a hotărât ca hipermarketurile companiei să funcționeze de Ziua Națională după programul obișnuit. Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de 1 decembrie al fiecăruia dintre magazinele Kaufland, clienții sunt rugați să acceseze site-ul kaufland.ro și să selecteze magazinul Kaufland în care urmează să vină la cumpărături. Astfel, potrivit anunțului oficial, programul este următorul:

  • Luni – sâmbătă: 07.30 – 22.30
  • Duminică: 08.00 – 20.30

Conducerea Kaufland a luat această decizie întrucât Sf Andrei și Ziua Națională a României pică la sfârșit de săptămână, motiv pentru care nu vom avea parte de minivacanță devenită deja tradiție în ultimii ani. Dacă totuși vreți să mergeți la cumpărături, puteți alege cu încredere unul dintre cele mai importante hipermarketuri din București și din țară.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×