Program Kaufland de 1 decembrie 2019. Orarul hipermarketului de Ziua Națională a României

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 15:16
Program Kaufland de 1 decembrie 2019. Orarul hipermarketului de Ziua Națională a României
Kaufland va funcționa după programul normal de 1 decembrie. Sursa foto: adevarul.ro

În ultimii ani, cele mai importante hipermarketuri din București au avut program redus de 1 decembrie, Ziua Națională a României. De data aceasta, Kaufland le-a pregătit o surpriză românilor care își doresc să se bucure de produsele lor preferate și într-un astfel de moment special pentru țara noastră.

Programul magazinelor Kaufland de 1 decembrie

De această dată, atât Sfântul Andrei (30 noiembrie), cât şi Ziua Naţională a României (1 decembrie 2019), pică în weekend, așa că nu vom mai avea parte de o minivacanță, la fel ca în trecut. Pentru a mai îndulci puțin amarul, lanțul german de magazin a anunțat printr-un comunicat remis în cursul zilei de vineri că toate hipermarketurile din Capitală și restul țării vor funcționa după programul obișnuit.

Astfel, atât pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, cât şi pe 1 decembrie 2019, de Ziua Naţională, magazinele Kaufland din întreaga ţară vor fi deschise în intervalul normal. Prin urmare, programul care poate fi consultat și pe site-ul oficial al companiei este următorul:

  • Luni – sâmbătă: 07.30 – 22.30
  • Duminică: 08.00 – 20.30

Ce program vor avea magazinele Lidl de 1 decembrie

La fel ca în cazul Kaufland, conducerea Lidl a hotărât ca hipermarketurile companiei să funcționeze de Ziua Națională după programul obișnuit.  Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de 1 decembrie al fiecăruia dintre magazinele Lidl, clienții sunt rugați să acceseze site-ul  www.lidl.ro și să selecteze magazinul Lidl în care urmează să vină la cumpărături.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de reprezentanții lanțului german de magazine, programul stabilit pentru ziua de 1 decembrie este următorul:

  •  Luni – sâmbătă: 07.30 – 22.00
  • Duminică: 08.00 – 20.00

Conducerea Lidl a luat această decizie întrucât Sf Andrei și Ziua Națională a României pică la sfârșit de săptămână, motiv pentru care nu vom avea parte de minivacanță devenită deja tradiție în ultimii ani. Dacă totuși vreți să mergeți la cumpărături, puteți alege cu încredere unul dintre cele mai importante hipermarketuri din București și din țară.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×