Kaufland retrage de la vânzare o jucărie pentru bebeluși! Cât e de periculoasă

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
21/02/2019, 09:34
Kaufland retrage de la vânzare o jucărie pentru bebeluși! Cât e de periculoasă GALERIE FOTO
Kaufland retrage o jucărie periculoasă

Rețeaua de magazine Kaufland anunță că va retrage de la vânzare o jucărie zornăitoare destinată bebelușilor. Această măsură survine întrucât clopoțelul cu care este prevăzută respectiva jucărie se poate detașa, existând astfel riscul ca micuții să se sufoce. Cei care au achiziționat  produsul în cauză sunt sfătuiți să nu-l mai folosească, având posibilitatea de a-l returna în orice magazin Kaufland, fără a mai fi nevoie de bonul fiscal, anunță News.ro.

„ Kaufland retrage voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsul Jucărie zornăitoare pentru bebeluşi, COD EAN: 4337185357206, Lot: 1151870-1418 (lotul este inscripţionat pe produs). În cazul acestui produs, în anumite condiţii, clopoţelul zornăitor se poate detaşa din interiorul jucăriei. În situaţia în care bebeluşii sau copiii mici l-ar putea înghiţi, există pericolul sufocării”, se arată în comunicatul dat publicității miercuri de reprezentanții lanțului de magazine Kaufland.

Kaufland anunță retragerea de la vânzare a jucăriei periculoase pentru bebeluși

Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsul menționat. Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal” , mai precizează retailerul în respectivul comunicat.

Noi probleme pentru Kaufland
Noi probleme pentru Kaufland

Clienților care au achiziționat deja această jucărie pentru bebeluși le este recomandat să acorde atenție informării și să nu o mai folosească.  Astfel, cei care au cumpărat acest produs pot merge în orice magazin pentru a-l returna, urmând să primească în schimb contravaloarea sa, fără a mai fi nevoie să prezinte bonul fiscal.

Kaufland nu scapă de probleme. Somon afumat, infectat cu listeria

Nu este prima dată când retailerul Kaufland se vede nevoit să retragă un produs de la vânzare. Recent, lanțul de magazine a anunțat decizia de a retrage mai multe tipuri de somon afumat contaminat cu listeria. Totodată, cei care au achiziționat acest produs au fost rugați să nu le consume și să le returneze în magazin.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×