Fuego, show total de 1 Decembrie, de la ora 15:00, la TVR 2

Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
01/12/2019, 13:55
Fuego, show total de 1 Decembrie, de la ora 15:00, la TVR 2
Fuego, spectacol la TVR

Fuego se înscrie în rândul celor câțiva mari artiști români care fac producții impresionante și care reușesc să strângă oamenii la sala de spectacol, plătind bilet ca să-i vadă. Și în comparație cu toți ceilalți, el este un artist independent, care-și realizează singur producțiile, care muncește pe brânci și încearcă să se mențină, fiind extrem de iubit de publicul român.

Fuego, spectacol de zile mari

Duminică, pe 1 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2, puteți urmări parte din show-ul său total de trei ore de la Sala Palatului, un concert aniversar care a avut loc acum două săptămâni. Veți avea ocazia să vedeți o sărbătoare a muzicii, alături de Orchestra Fraților Advahov și Angry Band, dar și de invitați speciali precum Irina Loghin, Mirabela Dauer, Mioara Velicu, Oana Lianu, Surorile Osoianu, Nicolae Glib și maestrul Ion Dichiseanu! Concertul e un maraton muzical, cu treceri care te lasă mască, cu anumite emoții, sparte de ritm și veselie. Fuego face sincroane și dansează, pe cele mai de succes șlagăre ale sale, alături de trupa de dans alui Bursucu de la KANAL D. Cântă folclor, omagiază actorii români dispăruți, cântă cu lumina stinsă, face baie de mulțime, primind zeci de buchete de flori și termină în stilul său caracteristic, cu cântece patriotice.

Cu siguranță, cei care nu erau siguri de forța artistică a lui Fuego se vor convinge duminică, la TVR 2. Iar cârcotașii care comentează una și alta, ar trebui să ia exemplu despre cum se poate ține un public în mână și despre cum se poate realiza o producție complexă, fiind un artist independent, fără trusturi și case de producție în spate. Iată ce ne-a mărturisit artistul:

“M-am bucurat de dragostea publicului și am fost copleșit! Mi-am trăit visul artistic, celebrând cei 25 de ani de carieră, am râs și-am plâns deopotrivă și-am oferit oamenilor, într-o sală plină până la refuz, împlinirile mele artistice, cu muzică ușoară și folclor, cu tot ce însemn eu azi. A fost o desfășurare de forțe și le mulțumesc tuturor celor care mi-au arătat că mă iubesc și mă prețuiesc! M-am simțit minunat și cu siguranță e o seară pe care-am să o uit curând! Vedeți și voi parte din toată nebunia frumoasă pe 1decembrie, la TVR 2, ca un dar, din drag de România, și în luna ianuarie, totla TVR 2, concertul de peste trei ore, integral! ” (Paul Surugiu)

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×