Program Cora de Crăciun. Orarul hipermarketului pe 24, 25 și 26 decembrie

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/12/2019, 19:11
Program Cora de Crăciun. Orarul hipermarketului pe 24, 25 și 26 decembrie
Află ce program au hipermarketurile Cora în ziua de Crăciun. Sursa foto: obervator.tv

Crăciunul se apropie cu pași repezi, așa că ar trebui să începi deja cumpărăturile pentru mesele îmbelșugate cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe toți cei dragi. Nu de alta, dar cele mai mari lanțuri de magazine din țară vor fi închise în aceste zile. Este și cazul hipermarketelor Cora, care își așteaptă clienții în Ajun, pentru ultimele pregătiri înainte de Noaptea Sfântă a Nașterii Mântuitorului.

Hipermarketurile Cora vor fi închise de Crăciun

Concret, potrivit programului postat pe site-ul retailerului belgian, magazinele din întreaga țară vor fi închise în ziua de 25 decembrie, așa că vă recomandăm să începeți să vă aprovizionați încă de acum, pentru a fi siguri că nu omiteți niciun produs de pe lista de cumpărături.

Vestea bună este că hipermarketurile Cora din Capitală își vor redeschide porțile în cea de-a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie. Atenție, însă! Programul va fi unul redus, magazinele urmând să funcționeze între orele 10:00 și 20:00.

LIDL, Carrefour, Kaufland și Auchan, închise de Crăciun

Nu doar reprezentanții Cora au decis ca magazinele să nu fie deschise în ziua de Crăciun. La fel se întâmplă și cu celelalte hipermarketuri din țară, care își așteaptă clienții începând cu data de 26 decembrie.

Conducerea Lidl a anunţat că toate magazinele de pe teritoriul României vor funcționa conform următorului program:

  •  Marţi, 24 decembrie: 07:00 – 18:00;
  • Miercuri, 25 decembrie: închis;
  • Joi, 26 decembrie: închis.

Totuşi, programul Lidl de Crăciun poate diferi în funcţie de oraş. Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de Crăciun al fiecăruia dintre magazinele Lidl, clienții pot să acceseze site-ul  www.lidl.ro și să selecteze unitatea în care urmează să meargă la cumpărături.

În următoarea perioadă, programul Carrefour va fi de asemenea unul special, în funcţie de fiecare magazin din ţară. Potrivit datelor puse la dispoziţie de site-ul oficial, magazinele vor fi deschise după cum urmează:

  • 24 decembrie 2019: 08.00 – 18.00;
  • 25 decembrie 2019: închis;
  • 26 decembrie 2019: 08.00 – 00.00.

Totuşi, programul Carrefour de Crăciun poate diferi în funcţie de oraş. Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de Crăciun al fiecăruia dintre magazinele Carrefour, clienții pot să acceseze site-ul  www.carrefour.ro și să selecteze magazinul Carrefour în care urmează să meargă la cumpărături.

Kaufland a anunţat că toate magazinele din ţară vor fi închise de Crăciun. Potrivit datelor puse la dispoziţie de site-ul oficial al lanţului de magazine, programul este următorul:

  •  24 decembrie 2019: 07.00 – 18.00;
  • 25 decembrie 2019: închis;
  • 26 decembrie 2019: 09.00 – 16.00.

Totuşi, programul Kaufland de Crăciun poate diferi în funcţie de oraş. Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de Crăciun al fiecăruia dintre magazinele Kaufland, clienții pot să acceseze site-ul  www.kaufland.ro și să selecteze magazinul Kaufland în care urmează să meargă  la cumpărături.

Auchan va fi și el închis în prima zi de Crăciun. Potrivit datelor puse la dispoziţie de site-ul oficial al lanţului de magazine, programul este următorul:

  • Marţi, 24 decembrie: 07:00 – 18:00;
  • Miercuri, 25 decembrie: închis;
  • Joi, 26 decembrie: 10:00 – 22:00.

Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de Crăciun al fiecăruia dintre magazinele Kaufland, clienții pot să acceseze site-ul  www.auchan.ro, și să selecteze magazinul Kaufland în care urmează să meargă  la cumpărături.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×