Program Kaufland de Crăciun. Orarul hipermarketului pe 24, 25 și 26 decembrie

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
21/12/2019, 16:24
Program Kaufland de Crăciun. Orarul hipermarketului pe 24, 25 și 26 decembrie
Program Kaufland de Crăciun. Sursa foto: b365.ro

Fanatik îți prezintă ce program va avea Kaufland de Crăciun. Hipermarketul vine cu surprize pentru cumpărători, astfel încât va fi închis doar o singură zi din cele trei decicate sărbătorii Nașterii Domnului.

Program Kaufland de Crăciun 2019: Pe 25 decembrie e închis

Românii își fac cumpărăturile pe ultima sută de metri. Practic, până pe 24 decembrie mai sunt doar două zile și sunt mulți care în continuare caută produsele specifice acestei perioade din an, în special brazi și mâncăruri.

Pentru aceia care nu și-au definitivat încă lista de cumpărături, lanțul de hypermarketuri Kaufland le vine în ajutor. Astfel că, luni, pe 23 decembrie, magazinul va avea un orar normal, în funcție de fiecare oraș, adică orarul după care funcționează și acum.

Programul în a doua zi de Crăciun: deschis de la 09:00 la 16:00

Marți, programul Kaufland se schimbă. Pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun, magazinul va fi deschis, în principiu, de la ora 07:00 la ora 18:00.

Miercuri, în ziua de Crăciun, toate magazinele Kaufland vor fi închise în acest an. Așadar, în ziua de Crăciun, cei care rămâneți fără băutură ori alte produse, puteți apela doar la non-stop-urile din cartier ori la benzinării.

Joi, 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, magazinul se deschide dimineața și se închide un pic mai devreme, la ora 16:00.

Acest program Kaufland de Crăciun este unul generic și diferă de la un magazin la altul, de la un cartier la altul, de la oraș la oraș. Acesta este însă programul oficial după care se vor organiza toate hypermarketurile Kaufland din țară.

Pe 27 decembrie, vineri, programul va reveni la cel obișnuit, adică supermarketul se va deschide la ora 07:00 și se va închide la 23:00.

Cei de la Kaufland se laudă pe site-ul oficial cu cea mai bună ofertă pentru sărbătorile de iarnă, astfel încât oamenii să nu ducă lipsă de nimic.

Pe lângă produsele tradiționale de Crăciun, Kaufland introduce pe rafturi o serie de noi delicatesuri, unele la ofertă, așa că e bine să profitați din plin de aceste sărbători.

„La noi găsești tot ceea ce este necesar pentru cele mai frumoase sărbători. De la ingrediente pentru prăjituri pefecte și rețete pentru friptura ideală, până la decorațiuni strălucitoare pentru casa ta”, anunță compania germană.

„Bucură-te de gama noastră diversificată de produse pentru sărbători și de cea mai frumoasă perioadă a anului împreună cu cei dragi. Acest Crăciun va fi mai bun ca niciodată”, completează cei de la Kaufland.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×