Horoscopul dragostei pentru noiembrie 2019. Trei zodii au inima frântă înainte de Sărbătorile de Iarnă

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
29/10/2019, 14:48
Horoscopul dragostei pentru noiembrie 2019. Trei zodii au inima frântă înainte de Sărbătorile de Iarnă
Horoscopul dragostei noiembrie 2019. Sursa foto: cronicileunuipsihoterapeut.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul dragostei pentru noiembrie 2019! Trei zodii se numără printre cele mai ghinioniste zodii ale horoscopului. Acestea vor fi înșelate, neapreciate, iar lista lucrurile rele care îi paște este mult mai lungă!

Așa arată horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2019. Berbec

Nativul Berbec trece printr-o perioadă destul de grea, în care are probleme serioase cu finanțele. Vor fi lupsuri severe, iar nativul va descoperi că este singur. Prietenii îl părăsesc, iar cunoscuții îi întorc spatele. Până și partenerul de viață nu face altceva decât să-l critice pentru alegerile făcute, cel puțin în plan financiar.

Aceste critici îl vor face pe Berbec să se arunce în brațele altcuiva, care îi va oferi vorbe dulci. Mișcarea aceasta este însă una riscantă, iar Berbecul ar putea fi găsit de Sărbători singur. În plus nativul Berbec poate avea și o problemă de sănătate.

Taurul are de suferit

Nativii Taur vor fi dezamăgiți în mod clar de parteneri. Aceștia vor afla niște secrete pe care partenerul de viațăi le-a ascuns ceva vreme, iar aceste secrete vor fi destul de dureroase. Fie acesta s-a ferit legat de investiții pe care le-a făcut, iar familia se trezește fără agoniseala de o viață, dar se poate trezi și că jumătatea sa și-a găsit…o altă jumătate.

Dacă cumva vă aflați de cealaltă parte și v-ați înșelat partenerul, trebuie să știți că secretul vă va fi descoperit, iar urmările vor fi nu foarte fericite. În orice situație v-ați afla, finalul poveștii este posibil să fie același. Despărțirea de partenerul de viață. Așadar, este de preferat varianta afacerilor proste, decât cealaltă.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea probleme la locul de muncă, dar și acasă. Șefii sunt foarte mulțumiți de calitatea serviciului oferit, însă nu sunt deloc de acord să vă mărească salariul. Vă veți simți nedreptățit și veți căuta o schimbare. Posibil să vă căutați alt loc de muncă, unde să fiți apreciat și pe plan financiar.

Dacă însă continuați să lucrați tot acolo, cu nemulțumirea în suflet, este posibil să vă îmbolnăviți. Nici acasă lucrurile nu stau tocmai roz. Chiar dacă aveți parte de înțelegere din partea partenerului de viață, vă găsiți într-o situație neplăcută. Trebuie să terminați niște proiecte pe care le-ați început de ceva vreme, dar de care nu ați mai avut timp. Așadar, trebuie să vă implicați în proiectele casnice, chiar dacă nu aveți niciun chef.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×