Horoscopul săptămânii 28 octombrie – 3 noiembrie 2019 realizat de Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii devin ținta criticilor

Dan Suta   
în Horoscop
27/10/2019, 11:56
Horoscopul săptămânii 28 octombrie – 3 noiembrie 2019 realizat de Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii devin ținta criticilor
Horoscopul săptămânii realizat de Camelia Pătrășcanu. Sursa foto: antena3.ro/ videohive.net. Colaj: Fanatik

Horoscopul săptămânii 28 octombrie – 3 noiembrie 2019 realizat de Camelia Pătrășcanu vine cu vești extraordinare pentru multe zodii, cu excepția anumitor nativi. Vărsătorii, de pildă, vor fi ținta criticilor de joi încolo, iar Peștii trebuie să ia anumite decizii extrem de importante. Horoscopul a fost realizat de astrolog pentru postul de televiziune Antena 3.

Horoscopul săptămâmii 28 octombrie – 3 noiembrie, by Camelia Pătrășcanu

Berbecii se pot lovi de anumite probleme juridice, mai ales la mijlocul săptămânii. Astrologul îi avertizează să fie atenți la ce negocieri poartă pentru a fi în avantajul lor. Taurii vor fi orientați mai mult spre dialog, se pot iniția înțelegeri și colaborări noi, de ce nu, însă trebuie să fie atenți la anumite subtilități. Gemenii au parte de o schimbare extrem de importantă în plan profesional.

Racii se simt bine în lumea lor și vor da dovadă de mai multă originalitate. Leii au o aglomerare de planete în zona casei, a familiei, a căminului și vor fi extrem de încurajați să facă schimbări în aceste sectoare. E important de precizat că nativii de foc vor avea nevoie de ceva mai multă siguranță. Fecioarele rezolvă niște enigme importante și se refugiază în lectură, în studiu, descoperă cu alți ochi cercetările științifice.

Săgetătorii trebuie să renunțe la anumite excese

Balanțele vor fi avantajate din punct de vedere financiar aproape toată săptămâna. Este o perioadă de renaștere, de revitalizare pentru ele. Scorpionii sunt puși pe drumuri, iar unele dintre călătorii sunt pe placul lor. Săgetătorii sunt nevoiți să renunțe la anumite excese pentru că își pun sănătatea în pericol. Capricornii se vor concentra mai mult pe propria lor persoană. Au în sfârșit mai mult timp pentru ei.

Vărsătorii devin ținta criticilor în special spre sfârșitul săptămânii, așa că trebuie să fie în priză pentru a se putea apăra. Peștii trebuie să ia o serie de decizii. Începutul săptămânii le va scoate în față o serie de dileme din punct de vedere psihologic, conform antena3.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×