Mercur retrograd în noaptea de Halloween! Ce nu ai voie să faci în această zi. Toate zodiile vor fi afectate

Dan Suta   
în Horoscop
25/10/2019, 10:25
Mercur retrograd în noaptea de Halloween! Ce nu ai voie să faci în această zi. Toate zodiile vor fi afectate
Mercur retrograd în Scorpion din 31 octombrie. Sursa foto: consciousreminder.com

Planeta Mercur va intra în etapa retrogradă pentru a treia oară în acest an, de data aceasta pe 31 octombrie, în noaptea de Halloween. Există o serie de interdicții pentru zodii, o serie de aspecte de care trebuie să țină cont. Mercur retrogradează în zodia Scorpion de la sfârșitul lunii și va sta acolo până pe 20 noiembrie.

Mercur retrograd pe 31 octombrie: Zodiile de foc se vor confrunta cu probleme de imagine

Zodiile de Foc (Leu, Berbec, Săgetător) vor avea parte de 21 de zile destul de anevoioase, cu excepția Săgetătorului, pentru care perioada va fi mai ușor de traversat. Berbecii trebuie să își reconsidere anumtie opinii, la fel și Leii. Ceea ce va face înțeleptul Mercur va fi să le arate adevărata față acestor nativi.

Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești) vor avea parte de o serie de momente destul de complicate din punct de vedere emoțional. Se vor concentra asupra unor lucruri ce trebuie schimbate urgent, însă modul în care o vor face nu va fi tocmai cel mai bun. Scorpionii sunt cei mai pregătiți pentru această perioadă de retrogradare a planetei Mercur. Racii nu sunt avantajați de Mercur în fază retrogradă, însă vor putea face tot felul de schimbări importante dacă își vor propune cu adevărat.

Mercur retrograd le aduce bani Taurilor

Zodiile de Aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) vor fi cele mai avantajate de Mercur retrograd, în special zodia Gemeni, pentru că Mercur este guvernatorul lor. Vărsătorii și Balanțele vor descoperi câteva lucruri interesante care îi vor ajuta să avanseze din punct de vedere profesional.

Zodiile de Pământ ( Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de 21 de zile destul de aglomerate. Pentru Tauri vine o perioadă bună din punct de vedere financiar. Mercur le umple buzunarele și le dă și idei extraordinare de a face bani în plus. Fecioarele vor avea parte de o perioadă în care abia vor avea timp să răsufle, dar lor le place să fie băgate mereu în priză. Capricornii dau de momente complicate, căci Mercur le perturbă toate așteptările și orizonturile.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×