Horoscop Karmic pe luna noiembrie. Zodiile de Foc vor intra într-o nouă etapă

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 15:42
Horoscop Karmic pe luna noiembrie. Zodiile de Foc vor intra într-o nouă etapă
Horoscopul karmic pentru luna noiembrie aduce schimbări importante pentru zodiile de foc. Sursa foto: teotrandafir.ro

FANATIK prezintă horoscopul Karmic pentru luna noiembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune pentru cei mai mulți dintre nativi, mai ales când vine vorba de viața sentimentală. Totodată, pe zodiile de Foc le așteaptă o perioadă caracterizată prin schimbări importante, atât în relația cu persoana iubită, cât și în sfera profesională.

Horoscopul Karmic pe luna noiembrie vine cu noi provocări pentru Berbeci

Mai concret, Berbecii, trebuie să se aștepte la o lună dificilă, mai ales că vor avea ocazia să treacă într-o nouă etapă a vieții lor, în special în ceea ce privește proiectele derulate la locul de muncă. Perioada următoare se anunță favorabilă pentru rezolvarea mult mai rapidă a unor chestiuni birocratice, fie că vorbim despre o moștenire sau o afacere prin care să-ți rotunjești serios veniturile.

Viața sentimentală poate, aduce, însă, tensiuni nedorite, în condițiile în care se concentrează mai mult pe aspecte ce țin de propria dezvoltare și au tendința de a neglija sentimentele partenerului de viață. Totodată, pentru nativii din Săgetător se întrevăd unele probleme de sănătate. Oboseala acumulată în ultima perioadă își spune cuvântul, așa că ar fi indicat să asculte semnele transmise de organism și să acorde mai multă atenție perioadelor de odihnă.

Află ce surprize ți-au pregătit astrele din punct de vedere karmic. Sursa foto: astroland.ro
Află ce surprize ți-au pregătit astrele din punct de vedere karmic. Sursa foto: astroland.ro

Zodiile de apă

Pe Raci îi așteaptă o perioadă foarte încărcată, însă plină de aspecte pozitive. Luna noiembrie le va scoate în cale noi oportunități, dar și persoane cu ajutorul cărora să uite odată pentru totdeauna de umbrele trecutului. De surprize plăcute vor avea parte și Scorpionii, mai ales că a doua jumătate a intervalului este favorabilă schimbărilor de tot felul.

Zodiile de aer

Gemenii vor simți nevoia unui moment de respiro, însă mai întâi vor avea parte de o sarcină dificilă. Trebuie să facă pace cu ei înșiși. În ceea ce privește Balanțele și Vărsătorii, se vor bucura de atenția tuturor celor din jurul lor, datorită carismei de care vor da dovadă.

Zodiile de foc

Berbecii trebuie să devină mai chibzuiți în următoarea perioadă, pentru că vor trece printr-o serie de schimbări importante și nu-și permit să rămână fără ban. În ceea ce-i privește pe Săgetători, dragostea bate la ușă, trebuie doar să i se permită să intre.

Zodiile de pământ

Taurii și Capricornii se vor confrunta cu unele probleme de ordin financiar. Cheia este o atitudine mult mai cumpătată. Pe Fecioare, în schimb, le așteaptă o lună plină de momente frumoase și revederi cu prieteni din trecut.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×