Horoscopul runelor pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019. Fecioarele, sub protecție divină

Dan Suta   
în Horoscop
12/10/2019, 20:20
Horoscopul runelor pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019. Fecioarele, sub protecție divină
Horoscopul runelor pentru perioada 14-20 octombrie 2019. Sursa foto: antena3.ro

Horoscopul runelor pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019 a fost prezentat de Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Va fi o perioadă plină de surprize în special pentru zodiile Gemeni, Rac, Balanță și Vărsător.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019 pentru fiecare zodie

Berbecii trebuie să rămână în așteptarea unei schimbări acasă. E o schimbare importantă. Taurii găsesc rezolvări la tot ce îi frământă. Vor discuta cu prietenii, cu rudele pentru a rezolva problemele.

Gemenii mai sunt și cu prieteni care sunt în zodia Balanței, iar acum cineva se va gândi la ei și le va oferi un cadou minunat. Racii trebuie să mai aibă un pic de răbdare, căci au avut o perioadă mai încărcată.

horoscopul runelor 14-20 octombrie
Balanțele au o perioadă importantă. Sursa foto: antena3.ro

Fecioarele intră într-o perioadă de vis

Leii trebuie să se relaxeze și să renunțe la griji privind starea de sănătate a apropiaților. Să scape de starea de alertă, să se calmeze. Fecioarele intră într-o perioadă de protecție totală din partea forțelor divine. Li se iartă din greșeli.

Balanțele încep o viață nouă chiar de luni. E o revigorare în toate planurile. Scorpionii ies puțin din carapece și dispar. Își fac bagajele și vor călători. Perioadă bună pentru ei. Vor călători în interes de serviciu.

Săgetătorii au o perioadă de mesaje. Sunt ca un birou de informații. Capricornii au parte de bucurie mare pe cap. Le apare în cale simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, mai ales pentru cei necăsătoriți. Se răstoarnă carul cu noroc pentru ei.

Vărsătorii sunt cu susul în jos. Nonconformiștii vor fi puși pe ceartă, pe scandal, pe tot felul de bătălii. Peștii, la fel ca Vărsătorii, vor fi extrem de dificili, puși pe harță și ei. Trebuie să renunțe la atitudinea beligerantă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×