Venus se află în zodia Scorpion și produce schimbări majore pentru 5 zodii. Printre marii avantajați de soartă sunt Berbecii

Dan Suta   
în Horoscop
09/10/2019, 14:33
Venus se află în zodia Scorpion și produce schimbări majore pentru 5 zodii. Printre marii avantajați de soartă sunt Berbecii
Venus se află în Scorpion. Sursa foto: VideoVlocks

Planeta venus se află în zodia Scorpion din 7 octombrie, acest eveniment astrologic suprapunându-se cu fenomenul de Lună Plină care se va produce pe 14 octombrie în zodia Berbec. Printre cei 5 nativi avantajați de aceste fenomene astrologice se numără în special Berbecii, Fecioarele și Taurii, trei zodii care își schimbă viața în bine la 180 de grade.

Venus în Scorpion – efecte pentru toate zodiile

Berbecii devin ceva mai responsabili cu privire la profesia pe care au îmbrățișat-o. Vor avea parte de ceva noroc mai ales în perioada 10 octombrie – 10 decembrie. Taurii devin mai tandri, mai deschiși către dialog și mai pregătiți să facă schimbările care se cereau, unele, chiar și de câțiva ani de zile.

Gemenii se concentrează în exclusivitate asupra iubirii. Vor lupta pentru dragostea lor, iar Luna Plină din 14 octombrie îi va ajuta în acest sens, întărindu-le cumva acțiunile. Racii sunt și ei afectați de intrarea lui Venus în Scorpion. Zodie de apă, Racii vor avea câteva benefice pe plan emoțional, în sensul că primesc afecțiune de la anumite persoane și nu doar atât: poate și niște ajutoare financiare ori materiale consistente.

venus în scorpion
Nu toate zodiile vor avea parte de schimbări în bine. Sursa foto: elitedaily.com

Fecioarele intră într-o perioadă de glorie

Leii au parte de tot felul de provocări din punct de vedere amoros. Din cauza încăpățânării cu care abordează anumite teme în relație riscă să piardă absolut totul. Fecioarele vor fi în zona lor de confort până la finalul anului, ba chiar mai mulți ani de acum înainte. Pentru nativii de pământ, care se numără printre cele cinci zodii avantajate, urmează adevărata glorie.

Balanțele se focusează pe producerea banilor, însă nu le va ieși nimic din cât își propun. Scorpionii au tot felul de pasiuni aprinse. Devin ambiguu, erotici, extrem de înflăcărați. Iubesc precum în adolescență. Săgetătorii trebuie să reanalizeze cu maximă atenție deciziile pe care le iau în cuplu căci sunt în pragul despărțirii.

Capricornii se simt extraordinar din punct de vedere profesional. Imaginea lor se îmbunătățește treptat și vor fi printre nativii care nu au motive să se preocupe prea mult de soarta lor. Vărsătorii și Peștii vor fi ușor zguduiți de fenomenul care s-a produs deja în Scorpion: devin tot mai sensibili, mai ales spre sfârșit de lună, și tot mai predispuși la episoade de anxietate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×