Horoscopul dragostei pentru vara lui 2019. Ce nativi își găsesc jumătatea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/05/2019, 14:09
Horoscopul dragostei pentru vara lui 2019. Ce nativi își găsesc jumătatea GALERIE FOTO
Horoscop dragoste pentru vara 2019 Sursa Foto: Pixabay

Astrologii au prezis horoscopul pentru vara din 2019. Urmărește zodiacul și află care sunt zodiile care se bucură de o adevărată poveste de iubire și care sunt nativii care, din păcate, se vor bucura singuri de cele petrecute pe parcursul sezonului cald! Ești printre norocoși?

Horoscopul dragostei pentru vara lui 2019. Care sunt nativii norocoși?

Astrele au indicat care sunt nativii norocoși în vara aceasta, pe plan sentimental. Se pare că unii se bucură de o armonie totală în cuplu, unii își găsesc dragostea mult visată, iar alții se bucură de prieteniile lor și de propria persoană.

Horoscop de dragoste pentru vara lui 2019
Horoscop dragoste pentru vara 2019
Sursa Foto: Pixabay

Berbec

Berbecii au o vară cu foarte multe schimbări. Provocările grele au trecut, așa că poți respira ușurat. Astrele indică faptul că în vara lui 2019 trebuie să-i ții mai aproape pe cei dragi. Îți vei găsi dragostea la mijlocul seznului cald!

Taur

Taurii trec prin diverse obstacole alături de persoana iubită, acestea vă vor uni din ce în ce mai tare. Anii ce vor trece peste relația voastră nu vor reuși să vă despartă, pentru că ceea ce ați reușit să simțiți împreună este pe viață.

Gemeni

În această vară, în special în relațiile gemenilor, care sunt foarte aproape de căsătorie, vor veni foarte multe provocări. Astrele arată că sunteți în formare și că cea mai mare nevoie a voastră este să lucrați la comunicare. Simțiți că ceva nu este în regulă, dar nu știți de unde să începeți să reparați.

Rac

Racii trebuie să evolueze într-o direcție mai liniștită decât ce au primit până acum. Dacă până acum partenerul tău a părut că nu a făcut progrese foarte mari pentru ca relația voastră să fie mai bine, în vara lui 2019 se va mobiliza.

Leu

Simți nevoia să te concentrezi pe partea sentimentală. În ultima perioadă nu ai mai iubit, astrele spun că este timpul. Trebuie să ieși și să cunoști persoane noi. Fii încrezător!

Fecioară

Fecioarele trebuie să nu-și mai neglijez partenerul din cauza diverselor evenimente petrecute la locul de muncă. Nu îți pierde energia cu ceva ce nu este demn de așteptările tale!

Balanță

Balanțele au o vară excelentă! Trebuie să nu mai pui preț pe ego și lucrurile sunt deja ca rezolvate în relația de cuplu. Ascultă-ți instinctul și totul va fi bine!

Scorpion

Ai parte de o vară agitată, așa cum te-ai obișnuit, nimic nou sub soare. Dacă ești singur, nu dispera, statusul tău se va schimba în curând. Șii mai vesel și ieși din carapace.

Săgetător

Gândește-te mai bine la ceea ce vrei de la relația ta de cuplu și încearcă să fii mai deschis. Dacă ești confuz, spune tot ce ai pe suflet, nu mai ține pentru tine.

Capricorn

Ai nevoie de schimbări drastice în ceea ce privește viața amoroasă. Încearcă să îndrepți lucrurile astea înainte să fie prea târziu. Tu decizi dacă ești pregătit de o nouă aventură.

Vărsător

Nu trebuie să cedezi gândurilor absurde. Încearcă să petreci mai mult timp cu partenerul tău și să nu te lași pradă frustrărilor. Încearcă să nu-ți pierzi vremea cu persoane care nu merită.

Pești

Amintește-ți mereu că ai nevoie de armonie într-o relația. Dacă ești singura vara asta, nu te izola și ieși mai des. Oferă-ți posibilitatea de a cunoaște mulți oameni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×