Horoscop. Femeile care atrag bărbaţii ca un magnet! Ei sunt cei mai norocoşi din zodiac

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/05/2019, 14:46
Horoscop. Femeile care atrag bărbaţii ca un magnet! Ei sunt cei mai norocoşi din zodiac GALERIE FOTO
Horoscopul seducției. Sursa foto: pixabay.com

Conform horoscopului seducției, există anumite native care nu depun mari eforturi pentru a-i atrage pe bărbați ca un magnet. Bărbații care cunosc femeile născute în aceste semne zodiacale sunt cei mai norocoși din lume. Nu de alta, dar sunt de departe femeile lângâ care nu există plictiseală, lângă care tot timpul viața va fi o surpriză.

Horoscop special: Ele sunt femeile care atrag bărbații ca un magnet

Berbec. Femeile născute în această zodie au un caracter vulcanic și nu se lasă duse cu zăhărelul de către bărbați. Tocmai asta este pentru foarte mulți masculi atractiv. Ele sunt printre cele mai puternice și orgolioase femei, iar asta îi atrage pe cei dornici de o relație pentru că nu sunt ușor de cucerit.

Taur. Femeile din zodia Taur sunt adevărate zeițe dacă vorbim de taina seducției. Sunt extrem de pasionale, sunt mereu pregătite pentru a aduce ceva nou într-o relație. Se plictisesc foarte repede dacă nu schimbă ceva în cuplu, iar asta îi încântă mai ales pe acei bărbați care își doresc o relație de iubire dinamică.

Femeile Scorpion atrag bărbații cu aerul lor misterios. Sursa foto: pixabay.com

Gemeni. Femeile Gemeni îi atrag pe bărbați cu simțul umorului. Gemenele au un haz specific și o inteligență ascuțită. Sunt tot timpul puse pe șotii și niciodată nu se vor plictisi. Bărbații caută la ele exact aceste calități: umorul și istețimea. Amuzamentul lor este unul specific și nu îl au celelalte native.

Rac. Femeile născute în zodia Rac sunt extrem de romantice. Nu orice bărbat face față tabieturilor acestora, felului în care comunică, mai ales în dormitor. Sunt foarte lente, foarte pedante și tacticoase. Sunt femeile care mai cred în poveștile de iubire pe care le descoperi în cărți sau le vezi în telenovele.

Leu. Femeile Leu sunt spontane și de multe ori se poartă ca niște copile. Nu le place să stea locului o clipă, iar versatilitatea lor este punctul forte cu care atrag mulți bărbați. Nu se lasă înduplecate și nu fac nimic din ce vor ceilalți. Fac doar ce vor ele. Sunt extrem de energice și de vesele mai mereu.

Fecioară. Fecioarele sunt foarte pretențioase când vine vorba de relații. Sunt genul de femei care refuză mulți bărbați pentru că găsește defecte în absolut orice. Sunt persoane critice și extrem de atente la detalii.

Balanță. Femeile Balanță pun și ele accentul pe romantism, dat fiind că planeta care le guvernează este Venus, planeta Tentației și a Iubirii. Sunt persoane deschise și extrem de empatice.

Scorpion. Femeile născută în zodia de apă atrag prin mister. Nu se lasă descoperite ușor, iar bărbații vor umbla după ele tocmai pentru a le afla secretele.

Săgetător. Femeile Săgetător atrag cu tot felul de gesturi care îi înnebunesc pe bărbați, dar și cu privirea. Sunt firi pătrunzătoare, extrem de gânditoare și caută mereu un sens.

Capricorn. Femeile Capricorn nu se pricep la sedus pentru că sunt firi destul de reci. Stau la distanță și sunt destul de recalcitrante la prima vedere. Le place să observe și nu să acționeze.

Vărsător. Femeile Vărsător sunt visătoare. Spiritul lor copilăros este cel reușește să atragă suflarea masculină. Sunt femei bune la suflet, aventuriere și generoase.

Pești. Femeile născute în această zodie se pierd ușor cu firea. Fâstâceala lor poate fi privită cu ochi răi de către bărbați. Nu știu să își ascundă sentimentele și nici să seducă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×