Horoscop sănătate: de ce boală poți suferi, în funcție de data la care te-ai născut! Cea mai bolnăvicioasă zodie

Bogdan Solomon   
în Horoscop
20/04/2019, 18:04
Horoscop sănătate: de ce boală poți suferi, în funcție de data la care te-ai născut! Cea mai bolnăvicioasă zodie
Horoscopul sănătății

Foarte mulți dintre noi avem obiceiul de a citi horoscopul, pentru a afla ce surprize ne-au pregătit astrele în ziua respectivă. Sau poate suntem curioși să descoperim predicțiile astrologice pe termen lung și astfel consultăm zodiacul lunar, sau chiar anual.

Horoscop sănătate. Vezi care este zodia cea mai bolnăvicioasă

Horoscopul de astăzi, însă, este ceva mai special, întrucât îți vom prezenta în rândurile următoare problemele de sănătate pe care le poate întâmpina fiecare  zodie în parte. Spre exemplu, Taurii sunt predispuși la afecțiuni în zona gâtului.

Află de ce boli suferi, în funcție de zodie
Află de ce boli suferi, în funcție de zodie

Berbec

Nativii din Berbec sunt practic oamenii potriviți, la locurile potrivite. Nimeni și nimic nu le poate sta în cale dacă  și-au pus în gând să atingă un obiectiv anume. În ciuda forței de care dau dovadă, problemele de sănătate nu îi vor ocoli. Zonele sensibile sunt capul, fața și ochii, iar printre bolile de care ar putea suferi se numără febră, nevralgii, erupții, inflamații și diverse accidente.

Taur

În cazul Taurilor, zonele sensibile sunt gâtul, urechile, laringele și amigdalele. Bolile la care sunt predispuși de regulă acești nativi apar în zona internă a gâtului.

Gemeni

Gemenii au ca zone sensibile brațele, umerii, mușchii, oasele, plămânii, palmele, iar bolile de care pot suferi sunt cele nervoase, penumonie, astm bronșic, anemie, tuberculoză sau diverse afecțiuni respiratorii.

Rac

Zonele sensibile pentru nativii din zodia Rac sunt stomacul, pieptul, plexul solar, diafragma, partea superioară a ficatului. Bolile la care sunt predispuși mult mai ușor acești nativi sunt tulburările digestive.

Leu

Zonele sensibile pentru Lei sunt inima, coloana vertebrală și măduva spinării, iar bolile de care pot suferi sunt de cele mai multe ori cardiace, însă trebuie să aibă mare grijă și în privința circulației slabe.

Fecioară

Fecioarele trebui să aibă mare grijă când vine vorba de intestine, sistem digestiv, sau partea inferioară a ficatului. Bolile la care sunt predispuși de regulă acești nativi sunt legate de diverse tulburări digestive.

Balanță

Zone sensibile sunt rinichi, măduva spinării, apendicele, zona lombară și pielea, iar bolile cele mai des întâlnite în cazul acestor nativi sunt cele de rinichi, dar și probleme ale coloanei vertebrale.

Scorpion

Zonele sensibile sunt organele genitale, vezica urinară, colonul, rectul și  fierea, iar bolile la care sunt predispuși se referă la zonele respective.

Săgetator 

Zone sensibile pentru acești nativi sunt șoldurile, coapsele, dar și nervul sciatic. Bolile de care pot suferi cei născuți în zodia Săgetător sunt guta, reumatismul, sciatica și diverse accidente.

Capricorn

Zone sensibile pentru acești nativi sunt genunchiul, încheieturile și părul, iar bolile sunt probleme ale pielii, dar și diverse afecțiuni care afectează zonele sensibile.

Zonele sensibile sunt gleznele, gambele, dinții și circulația sângelui. Bolile de care pot suferi acești nativi sunt accidente la glezne, vene varicoase, toxiinfecții alimentare sau diverse boli nervoase.

Pești

Zonele sensibile pentru acești nativi sunt picioarele, dar și degetele de la picioare, iar bolile de care pot suferi sunt răcelilie, gripele, sau bolile asociate cu scurgeri de mucus.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×