Prognoza meteo vineri, 8 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: precipitații slabe

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Prognoza meteo
07/02/2019, 18:53
Prognoza meteo vineri, 8 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: precipitații slabe GALERIE FOTO
Ce spun meteorologii pentru vremea din cursul zilei de vineri, 8 februarie?

Vremea în cursul zilei de vineri, 8 februarie, are norma termică pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în special în sud-est și nord-vest. Tot în aceste zone, vor fi condiții pentru precipitații slabe mixte, mai ales la începutul zilei. Vântul suflă moderat spre slab.

Maximele se vor situa între 0 și 8 grade Celsius, iar cele mai ridicate valori vor fi în regiunile intracarpatice. Minimele se „plimbă” între -8 și 0 grade Celsius. Dimineața și pe timpul nopții va fi ceață pe arii restrânse.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo pentru vineri, 8 februarie: precipitații slabe mixte

Prognoza meteo pentru azi, vineri, 8 februarie
Prognoza meteo pentru azi, vineri, 8 februarie

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Maxima în Capitală, în ziua de 8 februarie, este de 6 grade Celsius, alături de un cer noros. Vânturi vin din partea de nord a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 7 km/h. Noaptea aduce minima de -2 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre vest cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Pentru ieșeni se indică maxima de 2 grade Celsius și un cer parțial însorit. Vânturi vin din partea de su-est a teritoriului României cu 13 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce minima de doar -6 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Maxima din ziua de 8 februarie este de 5 grade Celsius, alături de vreme cu nori și soare. Vânturi vin dinspre vest-nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea aduce doar -5 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de sud-vest cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

În cursul zilei de 8 februarie vom avea un cer predominant noros în Constanța și maxima de 4 grade Celsius. Vânturi vin din partea de nord-nord-est cu 15 km/h și cu rafale de 22 de km. Noaptea vine cu doar -1 grad Celsius și un cer parțial. Vânturi vin din partea de nord cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Pentru ziua de 8 februarie se arată maxima de 6 grade Celsius și un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea are minima de -1 grad Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 7 km/h.

 

Închide ×