Prognoza meteo vineri, 8 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: precipitații slabe

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Prognoza meteo
07/02/2019, 18:53
Prognoza meteo vineri, 8 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: precipitații slabe GALERIE FOTO
Ce spun meteorologii pentru vremea din cursul zilei de vineri, 8 februarie?

Vremea în cursul zilei de vineri, 8 februarie, are norma termică pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în special în sud-est și nord-vest. Tot în aceste zone, vor fi condiții pentru precipitații slabe mixte, mai ales la începutul zilei. Vântul suflă moderat spre slab.

Maximele se vor situa între 0 și 8 grade Celsius, iar cele mai ridicate valori vor fi în regiunile intracarpatice. Minimele se „plimbă” între -8 și 0 grade Celsius. Dimineața și pe timpul nopții va fi ceață pe arii restrânse.

Prognoza meteo pentru vineri, 8 februarie: precipitații slabe mixte

Prognoza meteo pentru azi, vineri, 8 februarie
Prognoza meteo pentru azi, vineri, 8 februarie

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Maxima în Capitală, în ziua de 8 februarie, este de 6 grade Celsius, alături de un cer noros. Vânturi vin din partea de nord a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 7 km/h. Noaptea aduce minima de -2 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre vest cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Pentru ieșeni se indică maxima de 2 grade Celsius și un cer parțial însorit. Vânturi vin din partea de su-est a teritoriului României cu 13 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce minima de doar -6 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Maxima din ziua de 8 februarie este de 5 grade Celsius, alături de vreme cu nori și soare. Vânturi vin dinspre vest-nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea aduce doar -5 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de sud-vest cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

În cursul zilei de 8 februarie vom avea un cer predominant noros în Constanța și maxima de 4 grade Celsius. Vânturi vin din partea de nord-nord-est cu 15 km/h și cu rafale de 22 de km. Noaptea vine cu doar -1 grad Celsius și un cer parțial. Vânturi vin din partea de nord cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Pentru ziua de 8 februarie se arată maxima de 6 grade Celsius și un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea are minima de -1 grad Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 7 km/h.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×