Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi vremea între 4 și 17 februarie, potrivit ANM

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
05/02/2019, 11:17
Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi vremea între 4 și 17 februarie, potrivit ANM GALERIE FOTO
Prognoza meteo pentru două săptămâni(4-17), indicată de ANM!

Din păcate, temperaturile au fost crescute pentru puțin timp. Iată cum va fi vremea pentru cele două săptămâni între 4 și 17 februarie! Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat că gradele vor fi ascilante, dar temperaturile diurne vor continua să rămână la un nivel pozitiv.

Din păcate, vor apărea precipitații, dar vor fi slabe cantitativ. Din prognoza de specialitate reiese că vor fi prezente în majoritatea teritoriilor din România.

Prognoza meteo pe două săptămâni! ANM anunță cum va fi vremea pentru 4 și 17 februarie?

În Maramureș, valorile vor scădea ușor de la 8 grade Celsius la 5 grade Celsius, până pe data de 9 februarie. După aceasta, vor urma două zile mai călduroase, apoi să răcește din nou. Minimele temperaturi vor fi negative, iar între datele 5 și 17 februarie, media va fi cuprinsă între 0 și -4 grade Celsius. În Moldova, vremea se va răci considerabil în jurul datei de 7 februarie. Temperaturile arată 2 grade Celsius, iar după data de 11 februarie, maximele vor fi de 8, -9 grade Celsius. De asemenea, se anunță precipțtii slabe, local.

Prognoza meteo pentru perioada 4-11 februarie
Prognoza indicată de Administrația Națională de Meteorologie pentru perioada 4-11 februarie

În Dobrogea, până pe 8 februarie scad temperaturile și ajung la 10 grade Celsius. Zilele ce urmează va fi mai cald, ajungând la temperaturi de 8, -9 grade Celsius. În data de 17 februarie, acestea vor coborâ sub zero grade Celsius. După data de 6 februarie se anunță precipitații.

Prognoză pentru 4-17 februarie
Prognoză indicată de Administrația Națională de Meteorologie pentru săptămânile din 4-17 februarie

În Muntenia, pe 4 februarie vremea este vizibil mai caldă, cu media de 15 grade Celsius. Până pe 8 se va răci cu 12 grade, apoi se încălzește treptat. Precipitațiile vor apărea de pe 7 încolo și după data de 12 februarie. În Oltenia, vremea se răcește pe 8 februarie, maximele situându-se în jurul a 3 grade Celsius. Scăderea se va remarca și pe perioada nopților. În a doua săpătămână din prognoză posibilitatea precipitațiilor este mai mare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×