Prognoza meteo marți, 5 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: temperaturile scad din nou

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
04/02/2019, 19:46
Prognoza meteo marți, 5 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: temperaturile scad din nou GALERIE FOTO
Temperaturile calde ne părăsesc! Azi, 5 februarie, se răcește vremea!

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 5 februarie indică faptul că se răcește iar. Iată temperaturile pentru București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj-Napoca. Abaterile termice estimate a se înregistra duminică la prânz.

În toată țara va fi foarte cald pentru începutul lunii februarie, însa cele mai consistente abateri termice pozitive vor fi în vestul și în sud-estul teritoriului, unde se vor înregistra valori chiar și cu până la 15 grade Celsius mai ridicate față de media climatologică a perioadei. Sursa: tropicaltidbits.com, model GFS”, arată Vreme.ro

Prognoza meteo azi, 5 februarie: temperaturile scad din nou

Zăpada a dispărut, dar vremea caldă ne-a ocolit pentru ce a rămas din luna februarie
Zăpada a dispărut, dar vremea caldă ne-a ocolit pentru ce a rămas din luna februarie

„Temperaturile cresc în următoarea periodă, mai ales în partea sud-estică a ţării, îndeosebi în Dobrogea, unde vom avea temperaturi şi de 14 grade Celsius, în zilele de marţi şi miercuri, deci temperaturi cu 10 grade mai mari faţă de normal. În rest, cresc temperaturile, dar nu aşa de spectaculos ca în Dobrogea. În Bucureşti, luni vor fi cam 3-5 grade, marţi 5-7 grade, iar miercuri 7-9 grade”, a specificat meteorologul ANM Mihai Huștiu, pentru Mediafax.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

În cursul zilei de 5 ferbuarie, vremea în Capitală va fi mai rece. Maxima este de 9 grade Celsius, vânturi vin din partea de est–nord-est cu 17 km/h și cu rafale de 22 km/h. Minima nopții este de 2 grdae Celsius, alături de un cer noros. Vânturi vin din partea de nord-est cu 9 km/h și cu rafele de 17 km/h.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Maxima zilei de azi, 5 februarie, este de 2 grade Celsius. Din păcate, se resimte vremea mult mai răcoroasă. Vânturi vin din partea de nord a teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce doar 0 grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vânturi vin din partea de sud-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Maxima în Constanța pentru 5 februarie este de 10 gradae Celsius, vizibil mai frig. Vânturi vin din partea de nord-est cu 18 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Noaptea de 4 grade Celsius cu un cer noros. Vânturi vin din partea de nord-nord-est cu 17 km/h și cu rafale de 24 de km/h.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Cei din Brașov au parte de maxim 9 grade Celsius și de nori joși și ceață. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h. Minima nopții este de doar 0 grade Celsius. Vânturi vin din zona de vest a teritoriului României cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca are parte de o aversă trecătoare azi, 5 februarie. Maxima zilei este de 8 grade Celsius, vânturile vin din partea de est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. A doua parte a zilei de marți aduce minima de numai 2 grade Celsius, alături de un cer noros. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×