Prognoza meteo vineri, 1 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: vin temperaturi ridicate

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Prognoza meteo
31/01/2019, 17:25
Prognoza meteo vineri, 1 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: vin temperaturi ridicate
Temperaturile cresc! 1 februarie este începutul vremii blânde!

Specialiștii de la Administrația Națonală de Meteorologie anunță că vine vremea frumoasă! Temperaturile vor fi ușor ridicate. Cerul va fi parțial însorit în majoritatea zonelor teritoriului României. Temoeraturile calde se vor menține mai ales între 2 și 5 februarie.

Prima zi a lunii februarie debutează în zona de munte cu o vreme frumoasă, chiar dacă temperaturile nu vor fi prea ridicate. Maximele vor crește până în la data de 4 februarie. Media înregistrată este de -1-2 grade Celsius în stațiunile montane. Temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de -3 grade Celsius.

Prognoza meteo vineri, 1 februarie! Temperaturile cresc!

De la 1 februarie se încălzește
De la 1 februarie se încălzește

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

În București, în ziua de 1 februarie, cerul va fi predominant însorit. Maxima va fi de 8 grade Celsius. Vânturi vin din direcția de vest cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea vor fi doar 0 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de sud-est a teritoriului României cu 6 km/h și cu 11 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Maxima zilei de 1 februarie în București va fi de 8 grade Celsius și un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 18 km/h și cu rafale de 30 de km/h. Noaptea vor fi doar 3 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din direcția sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

În Brașov, în cursul zilei de 1 februarie, vineri, va fi maxima de 5 grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de nord-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea vine cu doar -1 grad Celsius, cu vânturi din partea de sud a României cu 9 km/h și cu rafale de 11 km/h. Cerul va fi parțial spre predominant însorit.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Maxima în Iași va fi de 2 grade Celsius, iar cerul va fi parțial însorit. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea se anunță -2 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de sud-est a teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Maxima din cursul zilei de 1 februarie în Cluj-Napoca va fi de 5 grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit. Vânturi vin din partea de sud-est a teritoriului României cu 11 grade Celsius și cu rafale de 17 km/h. Noaptea aduce 1 grad Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×