Prognoza meteo sâmbătă 6 octombrie. Vremea se încălzește!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/10/2018, 16:44
Prognoza meteo sâmbătă 6 octombrie. Vremea se încălzește!
Prognoza meteo pentru ziua de azi sambata, 6 octombrie, este favorabila

Potrivit prognozei meteo, vremea din ziua de sâmbătă, 6 octombrie se încălzește! Meteorologii prevăd temperaturi mai calde decât ar trebui să existe în termometrele oamenilor, fiind în anotimpul de toamnă. Dar, se pare că, după ce vremea ne va ține numai prin parcuri, poateî n mânecă scurtă, va veni o scădere treptată a temperaturilor. Iar această scădere ne va face să ne amintim de ceea ce înseamnă toamna cu adevărat. Însă, pentru momentul în care ne aflăm, previziunile meteorologilor nu sunt unele de care ar trebui să ne îngrozim. Totul se rezumă doar la câteva zile călduroase, care se vor întoarce la temperaturile normale.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 6 octombrie
Se anunță o vreme frumoasă la malul mării

Previziunile meteorologilor, conform accuweather, pentru ziua de sâmbătă sunt pozitive. Maxima zilei la malul mării este de 19 grade Celsius. Vestea bună este că procentul de precipitații este unul extrem de mic, de 1%. Cerul va fi predominant însorit. Vânturile bat din direcția de est, sud-est, cu o putere de 20 de kilometri pe oră. Minima serii este de 13 kilometri pe oră, care se simt ca 11. Procentul de precipitații rămâne la fel ca cel din timpul zilei, iar vânturile vin cu o putere de 17 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

prognoza meteo se anunță favorabila în iasi
La Iași se anunță, ca minimă a serii, 9 grade Celsius

Ce aflați în Iași vor avea parte, ca maximă a zilei, este de 20 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai puțin. Previziunile meteorologilor anunță că cerul este predominant însorit, iar procentul de prexipitații este inexistent. Vânturile vin din direcția de sud, sud-est, cu o intensitate de 20 de kilometri pe oră. Minima serii este de doar 9 grade, care se vor simți ca 5. Cerul va fi senin, iar procentul de precipitații rămâne la fel de mic precum cel di ntimpul zilei.

Citește și: Bani de la stat pentru români! Guvernul are în plan un nou proiect

Citește și: Fostul iubit a lui Carmen Simionescu a avut un accident cu motocicleta!

Citește și: Filmul accidentului în care a murit DJ TigAie! Ce s-a întâmplat în ultimele momente

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de sambata 6 octombrie la Cluj este una favorabila
La Cluj, în a doua parte a zilei se vor situa 4 grade Celsius

Maxima zilei este una de 20 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul inexistent, iar vânturile bat cu o putere mică, de 9 kilometri pe oră. Minima serii este una de doar 4 grade Celsius, care se simt ca 5. Procentul de precipitații este unul la fel precum cel din timpul zilei. Vânturile, seara, bat cu o intensitate mai mică decât cea din timpul zilei, și aceasta fiind de 7 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de sambata 6 octombrie 2018 este favorabila pentru cei aflati la munte
Minima serii la Brașov este de 3 grade Celsius

Ce aflați la Brașov vor avea parte de o vreme frumoasă, frumoasă. Maxima zilei este de 20 de grade Celsius, care se simt ca 22. Procentul de precipitații este unul inexistent, fiind de 0%. Vânturile bat cu o putere mică, iar cerul este predominant însorit. Minima serii este extrem de mică, de 3 grade Celsius. Procentul de precipitații este unul la fel precum cel din timpul zilei, cerul va fi senin, iar vânturile bat cu aceeași intensitate mică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×