Prognoza meteo sâmbătă 29 septembrie. Se anunță ploi și temperaturi scăzute

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/09/2018, 21:18
Prognoza meteo sâmbătă 29 septembrie. Se anunță ploi și temperaturi scăzute
Prognoza meteo pentru ziua de sabata 29 septembrie anunta inceputul clar al toamnei

Conform prognoza meteo, zâmbătă, 29 septembrie, se anunță ploi și temperaturi în scădere. Gradele din termometre au fost până acum in continuă schimbare, însă, de acum, e cert un singur lucru: vin ploi, iar temperaturile scad. La nivel național se simte o răcire pe partea estică, iar încadrearea lor se află undeva între 17 și 22 de grade Celsius. Cele mai puține grade însă se vor înregistra în această perioadă în Transilvania și în nordul Munteniei. Temperaturile din Capitală sunt decente, dar care prevestesc subtil temperaturile care urmează să ne însoțească zi de zi de acum încolo, până la venirea anotimpului rece.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă 29 septembrie se anunta favorabila pentru ce urmeaza
Se anunță 21 de grade ca maxima a zilei la Constanța

Constănțenii sau cei aflați la mare o să aibă parte în prima zi de wekeend de 22 de grade Celsius în termometre, care se simt ca 24. Procentul de precipitații este de 25%, iar cerul este unul care arată câțiva nori, dar lasă și soarele să se oglindească în mare. Vânturile vin din direcția de sud, cu o putere de 9 kilometri pe oră, iar rafalele cu o putere mai mare, de 22 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul în valoare de 4, fiind considerat unul moderat. Procentul de furtuni este inexistent. Minima serii aduce 12 grade Celsius în termometre, care se simt de fapt ca 7. Procentul de precipitații din timpul nopții este la fel ca cel din timpul zilei. Cerul este predominant noros, iar vânturile vin din sud, cu o putere mai mare decât cea de peste zi, anume: 28 de kilometri pe oră, iar rafalele cu 37 de kilometri pe oră.

Citește și: O româncă s-a dezbrăcat într-o biserică, în fața unui preot, apoi i-a cerut 20.000 de euro

Citește și: Clovnul Siminică a murit! Cel care a trăi pentru a aduce fericire copiilor, acum o va aduce în ceruri

Citește și: Interviu EMOȚIONANT! Drama clovnului Siminică: „Satisfacţii profesionale am avut, dar din punct de vedere financiar, nimic!”

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de sambata 29 septembrie
La Iași se anunță ploi!

Previziunile meteorologice spun că ieșenii sau cei care acum s-au gândit să viziteze Palatul Culturii trebuie să afle că maxima zilei nu este deloc una prielnică, fiind de 16 grade Celsius; minimă care se simte cu un grad mai mult. Aceștia vor avea parte de o ploaie scurtă, dat fiind și procentul de precipitații, care este unul de 55%. Vânturile bat din direcția de nord, nord-vest, cu o putere de 18 kilometri pe oră, iar rafalele cu 28 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul minim, în valoare de 2. Minima serii aduce în termometre doar 4 grade Celsius, care se simt ca 1. Procentul de precipitații rămâne unul mare, conform accuweather, de 40%.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă 29 septembrie anunta ploi
La Cluj se anunță, ca minimă a serii, 4 grade Celsius

Clujenii vor găsi în termometre doar 17 grade Celsius, care se simt ca 15, conform accuweather. Procentul de precipitații relevă clar o ploaie, fiind de 58%, conform previziunilor meteorologilor. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o putere de 17 kilometri pe oră, iar rafalele cu 28 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. Minima serii aduce doar 4 grade Celsius. Procentul de precipitații rîmâne ridicat, fiind de 40%. Vânturile, pe seară, vin din direcția de est, nord-est, cu o intensitate mică, de 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 15 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă anuntă inceputul clar al toamnei
o aversă de ploaie se anunță și la Brașov

Cei aflați acum la munte trebuie să ia la cunoștință faptul că maxima zilei ca avea doar 18 grade Celsius, care se simt ca 20. Meteorologii anunță o aversă de ploaie, procentul de precipitații fiind unul de 44%. Vânturile vin din direcția de nord, nord-vest, cu o putere de 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, deloc îngrijorător, în valoare de 3. Procentul de furtuni este de 20%; procent care se duce spre seară, relevând și puținele grade din termometre, respectiv de 2 grade Celsius.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×