Prognoza meteo sâmbătă 22 decembrie! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: vreme mai rece decât în mod normal

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
21/12/2018, 16:05
Prognoza meteo sâmbătă 22 decembrie! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: vreme mai rece decât în mod normal
Iată ce spun meteorologii despre prognoza meteo pentru ziua de 22 decembrie !

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 22 decembrie, pentru orașele: București, Iași, Constanța și Cluj este indicată de Administrația Națională de Meteorologie. Aceasta se indică mult mai rece decât ar fi normal. De asemenea, un meteorolog de serviciu din cadrul ANM a făcut declarații despre temperaturile scăzute, pentru Agerpres.

Încă de vineri temperaturile au scăzut ușor cu câteva grade. Specialliștii au anunțat temperaturile maxime: În Moldova vor fi 5 garde Celsius, în Maramureș se indică doar 2 grade Celsius, 4 în Crișana, în Transilvania vor fi tot 4, în Banat sunt 6, 3 grade Celsius în Oltenia, 7 în zona Munteniei și în Dobrogea doar 3 grade Celsius.

Prognoza meteo sâmbătă 22 decembrie: temperaturile scad

Maximele indicate pentru ziua de sâmbătă sunt: Brasov: 7 grade, Oradea: 4 grade, Constanta: 6 grade, Suceava: 4 grade, Baia Mare: 3 grade, Cluj-Napoca: 6 grade, Pitesti: 3 grade, Sibiu: 6 grade,, Iasi: 4 grade, Galati: 2 grade, Arad: 3 grade, Ploiesti: 4 grade, Timisoara: 3 grade, Craiova: 4 grade, Drobeta-Turnu Severin: 7 grade, Giurgiu: -2 grade. „În zonele joase, în schimb, cu precădere în nord și est, vom avea nebulozitate joasă, deci vreme închisp și mai rece decât în mod obișnuit, cu maxime ușor negative de până la -2, chiar -3 grade Celsius. 

În ceea ce privește aspectul vremii, va mai fi și ceață în zonele joase de relief, iar în cursul nopții de vineri spre sâmbătă ne așteptam ca cerul să se înnoreze în centrul și nordul țării și să apară precipitații amestecate – ploaie, lapoviță, iar la munte, trecător, ninsori în zona înaltă la peste 2.000 de metri altitudine. Pe arii restrânse vor fi posibile și depuneri de polei”, a spus Mihai Timu.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Maxima în București pentru ziua de sâmbătă, 22 decembrie, este de 3 grade Celsius, iar minima de 1 grad Celsius. Vânturi vin, în timpul zilei, dinspre vest-sud-vest cu 15 km/h și cu rafale de 22 km/h. Seara vor fi câteva averse alături de vânturi din partea de vest cu 18 km/h și cu rafale de 28 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca se va indica maxima de 5 grade Celsius și câteva averse. Vânturi vin din partea de sud cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noatea aduce doar 2 grade Celsius și vânturi din zona de vest a teritoriului cu 18 km/h și cu rafale de 24 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Constănțenii au parte de un cer predominos și maxima de 5 grade Celsius. Vânturi vin din partea de sud-sud-vest cu 15 km/h și cu rafale de 32 km/h. Minimele nopții sunt de 2 grade Celsius alături de câteva averse. Vânturile vin din zonele de vest-sud-vest ale teritoriului Românieie cu 13 km/h și cu rafale de 24 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

În Iași se anunță 7 grade Celsius și nu va fi atât de frig. Vânturi vin din direcția vest-sud-vest cu 17 km/h și cu rafale de 28 km/h. Noaptea aduce doar 4 garde Celsius și câteva averse. Vânturi vin din partea de vest cu 24 km/h și cu rafale de 35 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Cei din Brașov au parte de maxima de 8 grade Celsius și câteva averse. Vânturi vin din partea de vest-sud vest a teritoriului cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima nopții aduce doar 2 grade Celsius și vânturi din vest cu 9 km/h și alături de rafale de 18 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×