Cum sunt afectate zodiile de Solstițiul de iarnă. Previziuni pentru 2019

Silviu Ghering    Claudiu Melinte   
în Stiri mondene
21/12/2018, 15:39
Cum sunt afectate zodiile de Solstițiul de iarnă. Previziuni pentru 2019
Cum sunt afectate zodiile de Solstițiul de iarnă. Previziuni pentru 2019

Solstițiu de iarnă marchează începutul iernii astronomice. Este momentul în care emisfera nordică a Pământului se află în punctul cel mai îndepărtat de Soare. Ceea ce se „traduce” în cea mai lungă noapte și cea mai scurtă zi dintr-un an. Anul acesta, solstițiu de iarnă este în noaptea de 21 spre 22 decembrie, ora 00:23. Din acest moment ziua începe să crească, iar noaptea, în consecință logică, să scadă.

În noaptea amintită, din punct de vedere al zodiilor, avem Luna plină în Rac, o raritate ce are loc, în medie, o dată la 19 ani! Este momentul în care intrăm, oficial, în zodia Capricornului. Solstițiu de iarnă este un moment de mare importanță pentru toate zodiile, care vor fi afectate de acest „prag” astronomic. Începe, din punct de vedere spiritual, o perioadă de hibernare, propice introspecției. Luna plină în Rac aduce mari revelații emoționale, cu posibilități de progres și transformare personală. Haideți să vedem ce ne spune horoscopul pentru ziua solstițiului, dar și pentru Anul Nou 2019!

Cum sunt afectate zodiile de Solstițiul de iarnă. Previziuni pentru 2019!

  • Zodia Capricornului (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii din Capricorn trebuie să își afirme – și să-și susțină! – pe 22 decembrie opiniile și să nu îi lase pe cei din jur să ia decizii în locul lor. Se vor face ascultați și asta le va face foarte bine din punct de vedere psihic.

2019 va fi un an de oportunități în toate domeniile. Capricornii își pot echilibra nevoile, așteptările, țelurile din plan profesional cu cele intime și astfel vor fi capabili să strângă benefic legăturile cu oamenii importanți pentru ei. Atenție la excese, semnul lui 2019 trebuie să fie echilibrul.

Zodia Capricornului va fi echilibrată în 2019, nativii i se vor face ascultați
Zodia Capricornului va fi echilibrată în 2019
  • Zodia Vărsătorului (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din Vărsător vor sta azi departe de agitația cotidiană, chiar au nevoie să se retragă într-un loc liniștit, undei să se poată gândi nestingheriți la viitorul lor sentimental și profesional. Numai așa pot afla singuri răspunsurile la niște probleme personale importante.

2019 va continua schimbările importante din 2018, lecțiile de viață vor continua și ele, vor învăța multe despre sine. Și așa vor putea rezolva multe situații complexe legate de securitatea emoțională. Va fi un an de echilibru și de energie bine gestionată, cu o multitudine de oportunități spre progres. Se întrevăd rezultate notabile în multe domenii.

Zodia Vărsătorului va continua în 2019 schimbările începute în 2018, cu multe oportunități de succes
Zodia Vărsătorului va continua în 2019 schimbările începute în 2018
  • Zodia Peștilor (19 februarie – 20 martie)

Peștii pot fi astăzi lideri de succes numai ieșind din starea lor de confort continuu. 22 decembrie poate fi o zi de neuitat pentru că pot lua decizii extrem de importante pentru ei și cei dragi.

2019 le va stârni nativilor din Pești ambițiile sub patronajul lui Jupiter, planeta norocului și expansiunii, una din planetele care guvernează zodia. Vor fi bine activate creativitatea, receptivitatea, abilitățile de strategi. Vor schimba alianțe, dar nu vor dispărea din viața lor persoanele compatibile prezente acum.

Zodia Peștilor va stârni ambiții nativilor ei în 2019, sub patronajul lui Jupiter
Zodia Peștilor va stârni ambiții nativilor ei în 2019
  • Zodia Berbecului (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din Berbec vor avea mult curaj astăzi, vor ieși în evidență, vor spune verde-n față ce îi deranjează la cei din jur. Își vor face simțită prezența chiar cu duritate.

2019 le vor oferi Berbecilor oportunități de a iniția acțiuni care să le aducă multă satisfacție. Vor munci din greu la proiecte noi și recompensele nu vor întârzia să apară. Își pot îmbunătăți semnificativ viața, vor călători mult în interes profesional, dar și de plăcere. Nu trebuie, însă, sub nicio formă să neglijeze odihna pentru că sunt predispuși afecțiunilor cauzate de munca în exces.

Zodia Berbecului va oferi oportunități pentru noi acțiuni de succes în 2019, dar atenție mare la munca în exces!
Zodia Berbecului va oferi oportunități pentru noi acțiuni de succes în 2019
  • Zodia Taurului (21 aprilie – 20 mai)

Nativii din Taur trebuie să privească azi dincolo de munca, de fapt de rutina zilnică pentru a-și putea ordona viitorul imediat așa cum și-l doresc, chiar dacă, așa cum fac de obicei, vor munci din greu pentru realizarea tuturor dorințelor.

2019 poate aduce oportunitatea Taurilor de a „împrospăta” anumite zone din existența lor. Vor avea tendința de a fi mai aventuroși decât le „îngăduie” în mod obișnuit semnul zodiei, stabilitatea. Mai deschiși la noi experiențe, este posibil să înceapă o afacere pe cont propriu care să le aducă prosperitatea financiară și să le schimbe viața.

Zodia Taurului va „împrospăta” viața nativilor ei în 2019 cu aventuri spectaculoase
Zodia Taurului va „împrospăta” viața nativilor ei în 2019
  • Zodia Gemenilor (21 mai – 21 iunie)

Nativii din Gemeni sunt deschiși pe 22 decembrie pentru o nouă poveste de dragoste, care să le bucure mintea, sufletul și trupul, dar mai ales să le mângâie orgoliul!

2019 aduce gemenilor strălucire în „sectorul” relațiilor sentimentale, care vor fi mai armonioase decât oricând. Și mai profunde. Pentru că orice problemă care a existat până acum în cuplu își va găsi rezolvarea definitivă. Numai cu odihnă și cumpătare munca le va aduce și ea satisfacții.

Zodia Gemenilor va aduce strălucire în „sectorul” relațiilor sentimentale în 2019, armonie și profunzime în cuplu
Zodia Gemenilor va aduce strălucire în „sectorul” relațiilor sentimentale în 2019
  • Zodia Racului (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din Rac își vor cere astăzi drepturile. La muncă, în relația sentimentală sau/și în grupul de prieteni. Vor spune apăsat ce-i deranjează pentru a clarifica orice situație neplăcută de până acum.

2019 va favoriza pentru Raci relațiile de toate spețele. În special, însă, cea de cuplu. Vitalitatea și ambiția vor fi în creștere accentuată în noul an. Ceea ce se va resimți și în grupul de prieteni, și la serviciu și poate duce la schimbarea statutului și, în consecință, a nivelului de trai.

Zodia Racului va favoriza relația de cuplu pentru nativii săi în 2019, vitalitatea și ambiția fiind și ele în creștere accentuată
Zodia Racului va favoriza relația de cuplu pentru nativii săi în 2019
  • Zodia Leului (23 iulie – 22 august)

Nativii din Leu se vor preocupe mai mult de ei astăzi, vor avea grijă să fie fericiți. Iar pentru asta primordial va fi să-și petreacă timpul alături de persoane care îi apreciază la justa lor valoare.

2019 le va aduce Leilor mare deschidere către latura spirituală, către dezvoltarea personală, vindecarea de boli trupești și „beteșuguri” morale. Vor face pași importanți către înnoire și călătorii, vor fi și mai îndrăzneți, mai hotărâți decât de obicei. Vor deveni persoane mai bune și mai iubite.

Zodia Leului va aduce în 2019 mare deschidere către latura spirituală, către dezvoltarea personală, cu pași importanți spre înnoiri importante
Zodia Leului va aduce în 2019 mare deschidere către latura spirituală, către dezvoltarea personală
  • Zodia Fecioarei (23 august – 22 septembrie)

Nativii din Fecioară vor trebui să accepte azi că viața este făcută și din momente bune, dar și din momente rele și să nu forțeze momentul ca să iasă totul perfect pentru că efectul va fi tocmai invers.

2019 va fi un an al schimbărilor pentru cei născuți în Fecioară. Vor fi mai atenți la propriile interese, la drumul ales, și-l vor face mai ușor și mai plăcut prin potențarea exponențială a talentelor native. Vor interacționa mai bine cu cei din jur, vor fi mai optimiști și mai relaxați, în ciuda firii muncitoare.

Zodia Fecioarei va fi zodia celor mai accentuare schimbări în 2019, cu plus semnificativ în interesele nativilor săi
Zodia Fecioarei va fi zodia celor mai accentuare schimbări în 2019
  • Zodia Balanței (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii din Balanță vor face azi totul ca să fie împreună cu cei dragi, de care sunt nu numai foarte apropiați, ci chiar dependenți. Așa că vor organiza o ieșire la sfârșit de săptămână (sau măcar o ieșire în oraș!) și se vor bucura de fiecare clipă.

2019 va spori dorința Balanțelor de interacțiune. Vor trăi transformări care se vor consolida, în special în domeniul relațiilor intime. Per total 2019 va fi un an al ambițiilor, al creșterii exponențiale a performanțelor, a abilităților de comunicare datorită cărora vor fi și mai iubiți de cei din jur decât sunt acum.

Zodia Balanței va spori dorința nativilor pentru interacțiune în 2019, în special în domeniul relațiilor intime
Zodia Balanței va spori dorința nativilor pentru interacțiune în 2019. Mai ales intime!
  • Zodia Scorpionului (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii din Scorpion sunt setați pe îndeplinirea unor planuri pe care le vor rezolvate până la finalul anului, iar 22 decembrie îi va găsi într-o stare continuă de agitație.

2019 le va da Scorpionilor și mai multă pasiune și putere de persuasiune. Vor fi mai expansivi, mai deschiși la oportunități și idei noi. 2019 poate fi un an al călătoriilor, al dezvoltării personale, al rezolvării impasului în care, poate, a ajuns relația de cuplu, care și-a cam pierdut „scânteia”.

Zodia Scorpionului le rezervă nativilor săi multă pasiune și putere de persuasiune în 2019, an al dezvoltării personale
Zodia Scorpionului le rezervă nativilor săi multă pasiune și putere de persuasiune în 2019
  • Zodia Săgetătorului (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii din Săgetător se gândesc azi la bani și la cum ar putea să câștige și mai mulți în viitor. Caută din zori și până-n seară, cu încăpățânare, soluții pentru a putea să își ridice situația financiară ca să-și poată satisfac toate dorințele.

2019 va fi anul unor oportunități strălucitoare pentru Săgetători. Le va ascuți instinctele, le va accentua curiozitatea, pofta de aventură și nevoia de a ocoli rutina, le va aduce mai multă creativitate și curaj, însușiri care le vor echilibra eforturile depuse cu rezultate din ce în ce mai tangibile.

Zodia Săgetătorului va ascuți instinctele nativilor săi în 2019, le va accentua curiozitatea, pofta de aventură, le va aduce mult curaj și multă creativitate
Zodia Săgetătorului va ascuți instinctele nativilor săi în 2019, le va accentua curiozitatea, pofta de aventură
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×