Horoscop Mariana Cojocaru pentru 2019: zodiile care vor plăti pentru păcatele din trecut

Victor Anghel   
în Instant Articles
11/12/2018, 11:28
Horoscop Mariana Cojocaru pentru 2019: zodiile care vor plăti pentru păcatele din trecut GALERIE FOTO
Horoscop Mariana Cojocaru pentru 2019: zodiile care vor plăti pentru păcatele din trecut

Anul 2019 bate la ușă, iar cei mai mulți dintre români se întreabă cum le va merge anul viitor. “Vor avea probleme de sănătate”, “Își vor întâlni sufletul pereche?”, “Își vor schimba jobul și vor câștiga mai mulți bani”, “Vor călători mai mult?” sau  “O vor duce din eșec în eșec?” – sunt doar câteva dintre întrebările la care își caută încă de pe acum răspuns. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a tras concluziile după ce a analizat fiecare zodie în parte și a dezvăluit ce le va aduce 2019, potrivit horoscopului.

Potrivit declarațiilor făcute de Mariana Cojocaru, nativii unor zodii vor plăti pentru păcatele din trecut. Și asta pentru că, nu-i așa: în viață, culegi ceea ce semeni. Această lege mai este cunoscuta si ca “Legea cauzei sși a efectului”. Ceea ce dăm Universului, primim înapoi. Dacă ceea ce ne dorim este iubire, pace, prietenie, fericire, atunci este nevoie să fim iubitori, să trăim în pace, advărați prieteni, fericiți.

Horoscop 2019 – Mariana Cojocaru, sfaturi utile pentru toate zodiile

Berbec – în viitorul apropiat sunt aspecte extrem de importante și asta pentru că structura destinului s-a schimbat complet; Axa Destinului (soarta) a intrat în Capricorn și Rac. Sunt vești neplăcute și pentru Săgetători: Mercur este retrograd în zodia voastră. În plus, pentru nativii Berbec urmează o perioadă decisivă atât în plan profesional, cât și pe cel personal (familie – karma de pe astrograma voastră e importantă). Din păcate, urmează dispute sentimentale.

Taur – vor ieși dispute la job, pentru că Mercur este retrograd în Zodia CenTaurului (Săgetător). Sfatul de urmat: nu-i lăsați pe cei din jur să vă domine, ascundeți coarnele proverbiale. Toate astea în ciuda faptului că atmosfera de la muncă va fi ca-ntr-un ring de box. Dacă nu vă convin anumite comentarii de-ale colegilor, arătați-le cu grație cât sunteți de puternici.

Gemeni – patronul nativilor Gemeni este retrograd în zodia opusă (Săgetător), astfel că este bine pentru aceștia să fie precauți cu cine discută. În zodia opusă, Mercur are efect foarte mic asupra Gemenilor, însă, îi are în vizor pe Săgetători și Scorpioni (bani). Potrivit calculelor astrologului Mariana Cojocaru, revin unele probleme din trecut, care se vor discutate și rezolvate. Sunt însă și vești bune: recuperați banii și bunurile pe care le-ați împrumutat și vă regăsiți cu persoane dragi din familie, care vă lipseau.

Rac – Vești bune, dar și unele foarte neplăcute pentru nativii acestei zodii! Venus se află în sectorul astral al familiei, iar Axa Karmică a intrat în Rac și Capricorn. Nativii celui de-al treilea decan sunt vizați în mod special, însă pot fi afectați și alți nativi ai zodiei – divorț, separare, plăți karmice pentru greșeli făcute în trecut etc. Pe de altă parte, norocoșii Rac își pot întâlnii pe cei care le sunt destinați. Mariana Cojocaru atrage însă atenția în legătură cu sănătatea și parteneriatele… pentru că se știe foarte bine că după ce o ușă se închide, alta se deschide: carieră, mariaj și nu numai.

Leu – Dharma și Karma au plecat din zodia voastră și a Vărsătorului, iar asta înseamnă că ați scăpat de legile karmice. Nativii Leu care și-au dorit copii li s-a îndeplinit dorința: copii karmici (naștere normală, pui de papagali, porumbei, căței, pisici etc.). Aceasta e o metodă prin care îți construiești drumul de lumină printre stele și devii nemuritor. Mare atenție la sănătate și la raporturile de muncă!

Mariana Cojocaru, unul dintre cei mai apreciați astrologi din România.

Fecioară – Mercur se află în mișcare retrogradă în cuadratură cu Soarele vostru natal, motiv pentru care este indicat să fiți atente și atenți când sunteți la volan. Conform Marianei Cojocaru, 2019 este o perioadă destul de delicată cu riscuri crescute de accidente. În plus, Soarele se pregătește să părăsească zodia Scorpion și va intra în Săgetător. Îndrăgitul astrolog îi sfătuiește pe nativii Fecioară să fie inteligenți și să nu se asocieze cu persoane malefice: Scorpion, Săgetător de nivel spiritual scăzut.

Balanță – potrivit calculelor făcute de Mariana Cojocaru, Venus este încă în domiciliu, asta înseamnă în constelația voastră. Mare atenție însă! Fiți atenți cu cine comunicați, pentru că Soarele e în Săgetător și Mercur Retrograd în aceeași zodie. Nu este exclus să reluați discuții și prietenii de multă vreme apuse: parteneri sociali, rude de gradul doi, vecini. În plus, pot apărea dispute cu astfel de persoane, iar sfatul specialiștilor este ca aceste conflicte să fie evitate cu orice preț. Desigur, Venus vă susține însă latura sentimentală și afectivă.

Scorpion – îndrăgitul astrolog a subliniat că toți cei care au înțeles și au ținut cont de sfaturile sale din trecut, în prezent, nativii aceste zodii au deja copii pe Axa Karmică din Vărsător și Leu (iubiri necuvântătoare și necondiționate), relatează kfetele.ro. Soarele e pe cale să plece din zodia voastră și va intra în Săgetător, având ca planetă-bodyguard pe Mercur Retrograd. Unii dintre nativii Scorpion pot avea probleme legate de bani. Diferența o face doar astrograma personală și poziția Axei Karmice.

Săgetător – din nefericire, există șanse ca tot anul 2019 să fie unul al penitențelor. Explicația: Soarele va intra în Săgetător și acolo îl așteaptă Mercur care nu este în mers direct, ci este retrograd. Astfel, Jupiter nu are putere să acționeze cât este el de benefic. De asemenea, pot apărea dispute de la bani, probleme care au legătură cu creditele, justiția. Totuși, unii dintre nativii Săgetător pot avea noroc în cazul în care reiau relații din trecut.

Capricorn – Mariana Cojocaru spune că Axa Timpului a intrat în Capricorn și Rac. Astfel, unii dintre Capricorni se pot certa și pot fi părăsiți. Mai mult, karma creează cutremure existențiale: discuții aprinse în familie, cutremure pe sănătate, bani etc. Motivul este Saturn, care este prezent în constelația voastră de mai mult timp și care așteaptă să taxeze. În trecut, cunoscutul astrolog a avertizat că era nevoie de izolare, rugăciune, de un altfel de stil de viață. Doar unii dintre nativii acestei zodii se pot salva.

Vărsător – există două vești bune pentru cei născuți în zodia Vărsător: în primul rând, Axa Karmică a părăsit constelația voastră, la fel și Marte. Astfel, vă așteaptă o perioadă total nouă din punct de vedere existențial. O veste neplăcută are legătură cu Lilith, alias Luna Neagră! Aceasta vă avertizează că trebuie să aveți grijă de voi și de ce își dorește sufletul vostru. Feriți-vă de persoane care nu vă merită și asociați-vă cu cele care sunt de bun augur.

Pești – pentru voi, cariera este foarte importantă, astfel că, sunteți sfătuiți să aveți grijă să nu gafați! Mercur va fi retrograd pe Mijlocul Cerului cu Soarele și acolo este și Jupiter, făcând diferența între cei care pot fi promovați și cei care merită să fie atenționați. Di nefericire, există risc de accidente și incidente: certuri cu șefii și superiorii. Venus în Balanță vă susține sănătatea/starea de spirit; credința este cea care vindecă și desigur, vă protejează de durere și rău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×