Prognoza meteo sâmbătă, 2 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: valori termice mai scăzute

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
01/03/2019, 16:24
Prognoza meteo sâmbătă, 2 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: valori termice mai scăzute GALERIE FOTO
Temperaturi mai scăzute în cursul zilei de 2 martie, sâmbătă, potrivit ANM!

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat că vremea va fi mohorâtă în cursul zilei de 2 martie. Din păcate, sâmbătă ne va surprinde cu temperaturi mai scăzute decât în zilele precedente. Se pare că primăvara ne-a alintat puțin cu ceva grade în plus și câteva raze blânde de soare și atât. Azi, 2 martie, se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare în majoritatea teritoriului României.

După temeraturile destul de mari pentru perioada aceasta, vremea se răcește din nou pentru două zile. Administrația Națională de Meteorologie preconizează că vremea de pe 2 martie va fi răcoroasă. De asemenea, ANM a emis avertizări de cod galben care privesc intensificările de vânt pentru numeroase zone ale țării. Rafalele au viteza de 55-60 de km/h.

Prognoza meteo sâmbătă, 2 martie! Temperaturile scad

Vremea la munte este rece, iar apariția unui val de aer rece se face destul de bine simțită. Soarele va dispărea de pe cer, iar, în schimb, vor venii norii. Temperaturile maxime sunt cuprinse între -3 și -1 grade Celsius, iar mininele nu vor coborâ mai mult de -5 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 2 martie
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 2 martie

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

În Capitală, în cursul zilei de 2 martie, sâmbătă, vom avea maxima de 9 garde Celsius. Vânturi vin din direcția zonelor de est-nord-est cu 18 km/h, alături de rafale de 30 de km/h. Noaptea aduce minima de 0 grade Celsius cu un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin dispre est-nord-est cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Maxima de astăzi, 2 martie, vizibil mai frig. Vânturi vin din zona de nord-nord-vest a teritoriului României cu 20 de km/h și cu rafale de 30 de km/h. Noaptea aduce -4 grade Celsius și un cer senin. Vânturi vin din zona de vest cu 6 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

În Constanța, pe data de 2 martie, este maxima de 6 grade Celsius și ploaie cu burniță ocazională. Vânturi vin din partea de nord-nord-est cu 15 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea vine cu doar 0 grade Celsius și un cer senin. Vânturi vin dinspre zonele de nord-est ale teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Pe 2 martie, maxima este de 6 garde Celsius, alături de puțină ninsoare și ploaie. Vânturi vin dinspre nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea vine cu doar -7 grade Celsius și vizibil mai frig. Vânturi vin dinspre vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj
Vreme Cluj

Maxima în Cluj, pe data de 2 martie, sunt 7 grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 17 km/h și cu rafale de 24 de km/h. Noaptea aduce minima de -4 grade Celsius și un cer mai mult senin. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×