Prognoza meteo de joi, 28 februarie! Cum va fi vremea în București, Iași, Cluj și Brașov!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 22:31
Prognoza meteo de joi, 28 februarie! Cum va fi vremea în București, Iași, Cluj și Brașov! GALERIE FOTO
Cum este vremea pe 28 februarie!

Vremea va fi una deosebit de frumoasă, pe data de 28 februarie, în majoritatea regiunilor. ANM anunță temperaturi ridicate, de până la 16 grade Celsius. Primăvara se instalează încet în țara noastră, iar temperaturile încep să crească considerabil. Maximele ar putea ajunge până la valori termice de 15 – 16 grade în unele zone, iar soarele va fi pe cer toată ziua în partea de vest a teritoriului, conform ANM.

Joi, temperaturile vor crește cu câteva grade în toată țara. Meteorologii anunță 15 grade în Moldova, 11 în Maramureș, 14 în Crișana, 12 în Transilvania, 15 în Banat, 16 în Oltenia, 15 în Muntenia și 12 grade în Dobrogea.

Vremea în București

Vremea frumoasă ajunge și în București. Cerul va fi senin, iar media temperaturii maxime se va situa în jurul valorii de 10 grade Celsius. Seara și dimineața valorile termice vor fi, de asemenea, pozitive: 5 – 6 grade. Noaptea, temperatura va coborî până la -2 grade.

Vremea în Brașov

Soarele se va arăta pe cer și în zona montană, acolo unde temperaturile vor avea în medie 2 grade Celsius. În Brașov, ziua se vor înregistra 8 grade Celsius, iar noaptea temperaturile vor scădea până la două grade Celsius. Dacă în prima parte a zilei brașovenii se vor bucura de un soare veritabil de primăvară, în partea a doua a zilei, norii vor acapara cerul.

Vremea în Iași

Vremea de joi, 28 februarie, este una foarte frumoasă în Iași. Temperatura maximă va ajunge la 14 grade Celsius, iar cea minimă la 4 grade Celsius! Cerul va fi însorit în prima parte a zilei, dar noaptea, acesta va fi predominant înnorat și sunt 12% șanse să plouă. Vântul va adia cu 20 de kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Clujenii au parte de o vreme frumoasă, joi, pe 28 februarie. În timpul zilei, temeraturile vor atinge 12 grade Celsius, iar noaptea, termometrele vor măsura două grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, noaptea, și este posibil să cadă precipitații. Vântul se întețește în a doua parte a zilei și va sufla cu rafale ce pot ajunge până la 25 de kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×