Prognoza meteo sâmbătă, 10 noiembrie 2018: temperaturi ridicate și un cer senin

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/11/2018, 17:20
Prognoza meteo sâmbătă, 10 noiembrie 2018: temperaturi ridicate și un cer senin
Iată ce spun meteorologii ANM despre temperaturile din ziua de sâmbătă, 10 noiembrie!

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 10 noiembrie 2018, aduce temperaturi normale pentru perioada în care ne aflăm. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie(ANM) anunță cum vor fi temperaturile pentru această zi.

Se pare că media temperaturilor aerului, dar și media cantităților precipitațiilor arată conform lunii ultime de final de toamnă, față de gradele crescute neobișnuite lunii anterioare.

Prognoza meteo sâmbătă, 10 noiembrie 2018: Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Meteorologii ANM  anunță pentru Constanțeni un cer parțial însorit și 15 grade Celsius pe timpul zilei. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 7 km/h, și cu rafale de 13 km/h. Noaptea va aduce doar 9 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturile se arată dinspre sud-sud-est cu 7 km/h, și cu rafale de 13 km/h.

Prognoza meteo sâmbătă, 10 noiembrie 2018: Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Pentru clujeni se arată maxima de 14 grade Celsius și un cer cu nori și soare pentru ziua de sâmbătă, 10 noiembrie. Se pare că vânturile vin din zona de est-sud-est cu 6 km/h. Noaptea va aduce temperaturi cu minus, -1, și un cer parțial noros. Vânturile vin din partea de sud-sud-vest cu 2 km/h, și cu rafale de 7 km/h.

Prognoza meteo sâmbătă, 10 noiembrie 2018: Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Meteorologii anunță pentru sâmbătă, 10 noiembrie, 17 grade Celsius pe timpul zilei, și o vreme cu nori și soare. Vânturile se arată din zona de sud a teritoriului cu 6 km/h, și cu rafale de 7 km/h. Noaptea aduce -2 grade și un cer, din păcate, parțial noros. Vânturi se arată dinspre zona de sud cu 6 km/h, și cu rafale de 7 km/h.

Prognoza meteo sâmbătă, 10 noiembrie 2018: Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Ziua de sâmbătă, 10 noiembrie, aduce pentru cei din Iași maxima de 13 grade Celsius, și un cer cu nori și soare. Vânturi se arată dinspre sud-est cu 15 km/h, și cu rafale de 20 km/h. Noaptea vine cu minima de doar 4 grade Celsius, și cu un cer parțial spre predominant noros. Vânturile vor veni din direcția sud-est cu 13 km/h, și cu rafale de 15 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×